Μύκονος: Επιχειρηματίας σκότωσε για τα μάτια μιας γυναίκας αλλοδαπό κάτοικο του νησιού

Μύκονος: Επιχειρηματίας σκότωσε για τα μάτια μιας γυναίκας αλλοδαπό κάτοικο του νησιού

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυκόνου με την άγρια δολοφονία ενός 34χρονου αλλοδαπού από 35χρονο ημεδαπό, γνωστό επιχειρηματία του νησιού.
Ένα πείραγμα σε μία γυναίκα, ένας καβγάς και ο δρόμος έξω από γνωστό μπαρ της Μυκόνου βάφτηκε με αίμα.

Όλα έγιναν στις 06.00 το πρωί της Δευτέρας, έξω από μπαρ στην περιοχή Σκυλάμπελα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο άντρες τσακώθηκαν για ένα πείραγμα που έγινε σε μία γυναίκα της παρέας του δράστη. Τότε, ο 33χρονος ημεδαπός επιχειρηματίας αποφάσισε να πάει σπίτι του, να πάρει την καραμπίνα και να επιστρέψει για να σκοτώσει τον 34χρονο αλλοδαπό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για μία 22χρονη κοπέλα που ζει στη Μύκονο και βρισκόταν στο ίδιο μπαρ με το θύμα και τον δράστη.

Πιο συγκεκριμένα, το αποτέλεσμα μίας νυχτερινής εξόδου ήταν να ξεκινήσει ένας καυγάς στο εν λόγω μπαρ. Ο θύτης έβγαλε ένα μαχαίρι να επιτεθεί στον 34χρονο αλλοδαπό, ενώ παρενέβησαν οι θαμώνες και σταμάτησαν τον καυγά. Έτσι ο 33χρονος ημεδαπός έφυγε από το μπαρ πήγε σπίτι του, επέστρεψε με μία καραμπίνα και πυροβόλησε τον 34χρονο στο κεφάλι, με αποτέλεσμα τον ακαριαίο θάνατό του.

Ο θύτης δήλωσε μεθυσμένος και εμφανίστηκε στο ΑΤ της Μυκόνου, όπου και παραδόθηκε ομολογώντας τον φόνο.

Δολοφονία στη Μύκονο: Εξετάζονται τα κίνητρα της εν ψυχρώ εκτέλεσης
 
Το περιστατικό ερευνάται καθώς οι πρώτες πληροφορίες μπορεί να αναφέρουν πως έγινε για τα μάτια μίας κοπέλας, ωστόσο δεν αποκλείεται το φονικό να ήταν αποτέλεσμα ανταγωνισμού μεταξύ των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνταν θύτης και θύμα στον τομέα του τουρισμού.

Το θύμα φέρεται να είχε πριν από 2 χρόνια σχέση με την κοπέλα για την οποία φέρεται να έγινε ο καυγάς και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, την πείραξε όταν ην είδε στο μπαρ, με αποτέλεσμα ο νυν σύντροφός της να αντιδράσει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα