Μύκονος: Πώς έγινε ο καβγάς που οδήγησε σε δολοφονία - Τι λέει η φερόμενη ως πέτρα του σκανδάλου

Μύκονος: Πώς έγινε ο καβγάς που οδήγησε σε δολοφονία - Τι λέει η φερόμενη ως πέτρα του σκανδάλου

 Άγριο έγκλημα σημειώθηκε έξω από μπαρ στη Μύκονο, όπου ένας 33χρονος Έλληνας σκότωσε έναν 34χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής.

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Μυκόνου από την άγρια δολοφονία έξω από μπαρ στην περιοχή Σκυλάμπελα, τα ξημερώματα της Δευτέρας, με θύμα έναν 34χρονο Αλβανό και δράστη έναν 33χρονο Έλληνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ από πηγές της ΕΛΑΣ, οι δύο άνδρες διασκέδαζαν με ξεχωριστές παρέες σε μπαρ, στην περιοχή Σκυλάμπελα.

Κάποια στιγμή, όμως, διαπληκτίστηκαν και στη συνέχεια βγήκαν έξω.

Ο κατηγορούμενος έφυγε από το σημείο, αλλά μετά από λίγο επέστρεψε στο μπαρ, κρατώντας ένα κυνηγετικό όπλο.

Μόλις είδε τον 34χρονο τον πυροβόλησε στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο συνέλαβαν τον φερόμενο ως δράστη, ο οποίος πρόκειται να οδηγηθεί εντός της ημέρας στον εισαγγελέα, στη Σύρο.

 Σύμφωνα με το Cyclades24, αιτία του αρχικού διαπληκτισμού τους φαίνεται να ήταν, η παρενόχληση της φίλης του 33χρονου από τον 34χρονο. Σύμφωνα με το δράστη του φονικού, και οι δύο θύτης και θύμα βρισκόντουσαν υπό την επήρεια μέθης. Το γεγονός ότι ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ θα χρησιμοποιήσει και ο κατηγορούμενος στον ανακριτή στον οποίο θα μεταφερθεί τις επόμενες ώρες.

Η δικηγόρος του 33χρονου δε θέλησε να κάνει δηλώσεις. Όπως ανάφερε στο τοπικό μέσο επιθυμία της οικογένειας του κατηγορούμενου να μη γίνουν κάποιες δηλώσεις παρά μόνο στον ανακριτή.

Ο 33χρονος δράστης είναι γνωστός στο νησί, καθώς διαθέτει κατάστημα. Το θύμα διέμενε στη Μύκονο τα τελευταία χρόνια και δραστηριοποιείτο κι εκείνος στον χώρο του τουρισμού και της διαχείρισης ακινήτων.

«Έγινε παρεξήγηση» λέει η φερόμενη ως «πέτρα του σκανδάλου»

 «Ήταν απλά μία παρεξήγηση» λέει η νεαρή γυναίκα για τα «μάτια» της οποίας φέρεται να έγινε το έγκλημα στην Μύκονο, αρνούμενη ότι η ίδια ήταν η «πέτρα του σκανδάλου».

Η ιδιοκτήτρια του μπαρ μίλησε στην εκπομπή TLive και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ. «Ήταν μόνη της στο μπαρ και μετά ήρθε και ο φίλος της. Δεν είχε σχέση με κανέναν, ήταν φίλη και με τα δύο τα παιδιά. Ήταν πελάτες μέσα στο μαγαζί… Λογοφέρανε και βγήκαν έξω. Είχαν μία ένταση μέσα στο μαγαζί και βγήκαν έξω να λύσουν τα θέματά τους», είπε η ιδιοκτήτρια του καταστήματος.

Στην ίδια εκπομπή μίλησε και η 22χρονη. «Παρεξήγηση έγινε. Δεν ήταν για τα μάτια τα δικά μου. Ήταν απλά μία παρεξήγηση» τόνισε η νεαρή γυναίκα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα