Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Είδε σε φωτογραφίες τη μικρή Λυδία για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή του

Οι 15 νέες φωτογραφίες της Λυδίας από τις Φιλιππίνες που έλαβε ο συζυγοκτόνος πιλότος στη φυλακή - οι εικόνες ήταν στη δικογραφία και τις έδωσαν οι γονείς του.

O καταδικασμένος για την δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς στα Γλυκά Νερά, τον Μάιο του 2021, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, «αντίκρισε» για πρώτη φορά -από την ημέρα της σύλληψής του- την κόρη του Λυδία.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1, η μητέρα της Καρολάιν που, μετά τη σύλληψη του Αναγνωστόπουλου, ανέλαβε την φροντίδα του μικρού κοριτσιού, φρόντισε να μην υπάρχει καμία επαφή μεταξύ της Λυδίας και του πατέρα της, όντας πάντοτε παρούσα στις συναντήσεις των γονιών του συζυγοκτόνου με το εγγόνι τους στην Αλόννησο.

Ωστόσο, μετά την καταγγελλόμενη από την πλευρά της οικογένειας της Καρολάιν συνομιλία που ανάγκασαν να έχει το παιδί με τον πατέρα του τηλεφωνικά, στην διάρκεια της τελευταίας εκ του σύνεγγυς επαφής του κοριτσιού και των παππούδων από την πλευρά του πατέρα της, η στάση της οικογένειας Κράουτς άλλαξε καταλυτικά και πλέον το κορίτσι ζει μόνιμα στις Φιλιππίνες.

Οι γονείς του καταδικασμένου ως δολοφόνου της νεαρής μητέρας, προσέφυγαν δικαστικά για παραβίαση των όρων επικοινωνίας με το παιδί, που δικαστήριο είχε ορίσει ότι μπορεί να γίνεται τις τελευταίες πέντε ημέρες κάθε μήνα, καθώς τους τελευταίους μήνες δεν έχουν κατορθώσει να δουν το παιδί.

Στον φάκελο της δικογραφίας, υπήρχαν και 15 πρόσφατες φωτογραφίες με την μικρή Λυδία, από την ζωή της στις Φιλιππίνες, με την οικογένεια της αδελφής της Καρολάιν.

Αυτές τις φωτογραφίες έδειξαν τα μέλη της οικογένειας του στον φυλακισμένο, ο οποίος, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, τις είδε με μεγάλη συγκίνηση, καθώς ήταν η πρώτη φορά που έβλεπε το παιδί του, από την ημέρα που συνελήφθη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα