Ανατριχίλα στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού: Μη με χτυπάτε άλλο φώναξε ο πατέρας του

Ανατριχίλα στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού: Μη με χτυπάτε άλλο φώναξε ο πατέρας του

Μία συγκλονιστική στιγμή εκτυλίχθηκε στη δίκη για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού που συνεχίζεται για 7η ημέρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης.

Την ώρα που ο δικηγόρος υπεράσπισης του δεύτερου κατηγορούμενου έκανε ερωτήσεις στον 47χρονο αστυνομικό του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής σχετικά με τις στιγμές μετά τη δολοφονία του Άλκη, ο πατέρας του αδικοχαμένου 19χρονου, Άριστείδης Καμπανός σηκώθηκε από τη θέση του και, όπως αναφέρει το thestival, φώναξε δύο φορές «μη με χτυπάτε άλλο».

Πρόκειται για τα τελευταία λόγια του γιου του λίγο πριν αφήσει την τελευταία του πνοή στο πεζοδρόμιο της Θ. Γαζή.

Στη συνέχεια βγήκε από την αίθουσα, όντας φορτισμένος συναισθηματικά. Άτομα που παρακολουθούσαν τη δίκη ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Ενώπιον της έδρας βρέθηκε σήμερα για δεύτερη φορά ο 47χρονος ανθυπαστυνόμος του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής ο οποίος ήδη από την προηγούμενη συνεδρίαση, μέσω της μαρτυρίας του, περιγράφει στην έδρα τα στάδια της έρευνας, τις κινήσεις των δραστών αλλά τα στοιχεία που τους ενοχοποιούν.

Μέσω βιντεοπροβολέα προβλήθηκε σήμερα βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες από κατάστημα take away στη συμβολή των οδών Θ. Γαζή με Πλαστήρα, ακριβώς δίπλα από το σημείο της δολοφονίας. Το βίντεο δείχνει τα δύο πρώτα οχήματα από τα οποία βγήκαν οι κατηγορούμενοι. «Αυτό μας ώθησε στο να καταλήξουμε στη σύλληψη του 1ου κατηγορούμενου», ανέφερε ο 47χρονος αστυνομικός.

Σύμφωνα με τη μαρτυρία του αστυνομικού και με βάση το υλικό που προβλήθηκε, ο οδηγός του 1ου οχήματος βγαίνει από αυτό -πιθανόν χωρίς να σηκώσει χειρόφρενο- το όχημά τσουλάει λίγο και έπειτα επιστρέφει και στη συνέχεια ξανακατεβαίνει για να πάει στο σημείο της επίθεσης. Λίγο αργότερα και μετά τη λήξη της δολοφονικής επίθεσης, το 2ο και 3ο όχημα φεύγουν αντίθετα της Θ. Γαζή, ενώ το 1ο από την Πλαστήρα. «Ο χρόνος στον οποίο δεν φαίνονται στο βίντεο ορισμένοι κατηγορούμενοι, είναι αρκετός για την εμπλοκή τους στην επίθεση» πρόσθεσε ο 47χρονος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα