Πτώση Phantom - Στάθης Τσιτλακίδης: Κρατάω τα τελευταία λόγια του αδερφού μου

Πτώση Phantom - Στάθης Τσιτλακίδης: Κρατάω τα τελευταία λόγια του αδερφού μου

Ο αδελφός του αδικοχαμένου πιλότου Ευστάθιου Τσιτλακίδη εκ μέρους της οικογένειας ευχαριστεί τον κόσμο για τη στήριξη του και αποκαλύπτει πως τα τελευταία λόγια του αδελφού του ήταν πως τον αγαπάει.

H τραγική απώλεια των δύο πιλότων της Πολεμικής Αεροπορίας, του κυβερνήτη Στάθη Τσιτλακίδη και του συγκυβερνήτη Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, ύστερα από πτώση του Phantom F4 σε θαλάσσια περιοχή κοντά στην Ανδραβίδα, έχει συγκλονίσει την Ελλάδα.
Ο αδελφός του αδικοχαμένου πιλότου Στάθη Τσιτλακίδη, μιλώντας στο Star εκ μέρους της οικογένειας, ευχαρίστησε τον κόσμο για τη στήριξη ενώ αποκάλυψε τα τελευταία λόγια του αδελφού του πριν τη μοιραία συντριβή. 

 «Τα λόγια περισσεύουν αυτές τις ώρες. Για εμάς ο Στάθης ήταν, είναι και θα είναι ένας ήρωας, όπως και ο Μάριος Μιχαήλ», ανέφερε ο αδελφός του κυβερνήτη.

Αποκάλυψε, μάλιστα, τον τελευταίο διάλογο που είχε με τον 31χρονο αδελφό του, λίγο πριν το τραγικό δυστύχημα: «Από τον αδελφό μου κρατάω τα τελευταία του λόγια. Μου είπε ότι με αγαπάει πολύ, και το ίδιο του είπα κι εγώ, "θα τα πούμε αύριο", μου είπε», ανέφερε συγκινημένος ο Στέλιος Τσιτλακίδης.

Ο αδελφός του σμηναγού του Phantom ευχαρίστησε θερμά για την αγάπη και την υποστήριξη που δέχεται από τον κόσμο η οικογένειά του. «Δεν έχουμε λόγια. Ενα τεράστιο "ευχαριστώ" για την αγάπη και τη στήριξή τους», είπε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα