Ανδραβίδα: Το Phantom στοίχειωσε τη ζωή της Μαρίας και της Ζωής

Ανδραβίδα: Το Phantom στοίχειωσε τη ζωή της Μαρίας και της Ζωής

H Ζωή και η Μαρία. Η κοπέλα του Μάριου, η αρραβωνιαστικιά του Στάθη. Η μοίρα τις ένωσε με τον πιο τραγικό τρόπο το πρωινό της περασμένης Δευτέρας. Οι δικοί τους άνθρωποι, χάθηκαν όταν το μοιραίο PHANTOM κατέπεσε στην Ανδραβίδα.
Μαζί με τους συντρόφους τους έκαναν όνειρα για το μέλλον, ωστόσο ο πρόωρος χαμός τους, έβαλε τέλος στις κοινές διαδρομές τους.

Η Ζωή, η σύντροφος του 29χρονου Μάριου, αποχαιρέτησε τον αγαπημένο της φτάνοντας στη κηδεία μαζί τους γονείς του. Κρατώντας τη φωτογραφία του. Μέσα στην εκκλησία είχε στην αγκαλιά της κι ένα λευκό τριαντάφυλλο για εκείνον.

Η Ζωή και ο Μάριος, αγαπημένοι, πορεύονταν μαζί. Γνωρίστηκαν μέσω κοινών φίλων. Εκείνη φαρμακοποιός. Η απώλεια του δυσβάσταχτη για τη Ζωή..

«Ήταν το στήριγμα μου, ήταν φίλος μου, το μέγεθος της ψυχής του δεν περιγράφεται, η αγάπη, η καλοσύνη, η ανιδιοτέλεια. Πάντα με υποστήριζε σαν σύντροφος, με ωθούσε να πάω ένα βήμα προς κάτω, τονίζοντας μου πάντα τα προτερήματα μου. Με λάτρευε», δήλωσε η Ζωή.

«Ο ήρωάς μου»

Η Μαρία έφτασε υποβασταζόμενη στην κηδεία του Στάθη, έχοντας μία φωτογραφία τους αγκαλιά.

Με τον αγαπημένο της έκαναν σχέδια γάμου, ετοιμάζονταν να φτιάξουν τη δική τους οικογένεια και θα παντρεύονταν τον επόμενο Σεπτέμβριο. Εκείνη μαζί με την οικογένεια του πρόωρα αναγκάστηκαν ωστόσο να του πουν το τελευταίο αντίο.

Ο αποχαιρετισμός της Μαρίας στο Στάθη της, σπαρακτικός.«Για τον ήρωα μου, Καλό ταξίδι, η Μαρία σου», έγραφε το στεφάνι της.

Πηγή: megatv

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα