Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας: Η σύντροφος του υποσμηναγού τον αποχαιρετά με μια συγκινητική εξομολόγηση

Μάριος-Μιχαήλ Τουρούτσικας: Η σύντροφος του υποσμηναγού τον αποχαιρετά με μια συγκινητική εξομολόγηση

Η σύντροφος του υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα τον αποχαιρετά με μια συγκινητική εξομολόγηση.

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη η κηδεία του 29χρονου υποσμηναγού Μάριου-Μιχαήλ Τουρούτσικα, του συγκυβερνήτη του μοιραίου Phantom F-4 το οποίο κατέπεσε στην Ανδραβίδα.

Συγκινημένη η σύντροφος του υποσμηναγού μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την προσωπικότητα του 29χρονου πιλότου και την σχέση τους.

«Ό,τι και να πω είναι λίγο, ήταν το στήριγμά μου, ήταν φίλος μου. Το μέγεθος της ψυχής του δεν περιγράφεται, η αγάπη, η καλοσύνη, η ανιδιοτέλεια. Πάντα με υποστήριζε σαν σύντροφος […] Με λάτρευε, ήταν προστατευτικός. Αν είχε αντίθετη γνώμη πάντα έβρισκε τον κατάλληλο τρόπο για να μου περάσει το νόημα που ήθελε. Λειτουργούσε ως «ένα», δεν έβλεπε ποτέ τον καθένα μας σαν μονάδα, μας έβλεπε μαζί και να σχεδιάζουμε πράγματα. Μέσω κοινών γνωστών γνωριστήκαμε. Εγώ είμαι φαρμακοποιός, δούλευα σε ένα φαρμακείο και ήταν ο άνδρας της συναδέλφου στην Ανδραβίδα συνάδελφος του Μάριου κι έτσι έγινε», περιέγραψε αρχικά.

«Ο Μάριος ήταν ένας άνθρωπος που δεν μιλούσε συχνά για τη δουλειά του, δεν τον ενδιέφερε να προβληθεί. Ήταν πιο αποστασιοποιημένος απ’ αυτό το θέμα, από το να προβάλλει το επάγγελμά του. Με ενδιέφερε η ψυχή του και το ενδιαφέρον που έδειχνε για εμένα με οποιονδήποτε τρόπο. Θυμάμαι που ερχόταν στο σπίτι και μου έλεγε ‘κοριτσάκι μου’, που κοιμόμασταν μαζί το βράδυ. Με καθησύχαζε για όλα, μου έλεγε ‘δεν πρόκειται να γίνει κάτι κακό’. Σε όλες τις δυσκολίες ήταν εκεί», πρόσθεσε.

Η σύντροφός του τόνισε πως ο 29χρονος είχε συναίσθηση του κινδύνου, ήταν πολύ συνειδητοποιημένος από τη Σχολή, «όμως αυτό δεν ήθελε να το εκφράζει και να μας τρομάζει εμάς τους δικούς του. Μας καθησύχαζε πάντα, μας έλεγε ‘εγώ δεν θα πάθω κάτι, είμαι δυνατός‘. Ωστόσο ο τρόπος που μας διαχειριζόταν όλους, και εμένα κάθε πρωί με ξυπνούσε, με χάιδευε, με φιλούσε, ακόμα και να έφευγε έξι η ώρα το πρωί. Ο τρόπος του έδειχνε πως είχε συνειδητοποιήσει τι πάει να κάνει κάθε μέρα», όπως υπογράμμισε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα