Ασπρόπυργος: H ΕΛ.ΑΣ εξαρθρώσε σπείρα διαρρηκτών

Ασπρόπυργος: H ΕΛ.ΑΣ εξαρθρώσε σπείρα διαρρηκτών

Εικόνες με εντυπωσιακή επιχείρηση της αστυνομίας για την εξάρθρωση σπείρας διαρρηκτών κάνουν τον γύρο της δημοσιότητας.
Πάνοπλοι άντρες της ΟΠΚΕ σπάνε την εξώπορτα και εισβάλλουν σε διαμέρισμα στα Νεόκτιστα Ασπροπύργου, με ασπίδες, όπλα, κράνη και αλεξίσφαιρα γιλέκα, σε μια αιφνιδιαστική επιχείρηση που δεν αφήνει περιθώριο αντίδρασης.

Οι άνδρες της αστυνομίας συλλαμβάνουν τρεις άνδρες, ανάμεσά τους και ο αρχηγός της σπείρας.

Με τρυπάνι οι αστυνομικοί ελέγχουν το ταβάνι και ανακαλύπτουν κρύπτη.

Είχαν «ρημάξει» την ανατολική Αττική

Η εγκληματική οργάνωση, από τον Νοέμβριο του ΄21 είχε διαπράξει τουλάχιστον 30 κλοπές σε σπίτια σε Αυλώνα, Μαλακάσα, Συκάμινο και Μαρκόπουλο, με τη λεία τους να ξεπερνά τις 100.000 ευρώ.

Σε βίντεο που ανέβασαν οι ίδιοι στο TikTok, μέλη της σπείρας διασκεδάζουν και χορεύουν πετώντας γύρω τους κλεμμένα χαρτονομίσματα.

Έχοντας σαν ορμητήριο τα Νεόκτιστα Ασπροπύργου και δρώντας μεθοδικά είχαν ρημάξει σπίτια. Εκτός από τα χρήματα και τα κοσμήματα, έδειχναν ιδιαίτερη προτίμηση στα κυνηγετικά όπλα.

Κινούμενοι πάντα με αυτοκίνητα, ακολουθούσαν σταθερά δρομολόγια όμως ήταν ιδιαίτερα εφευρετικοί στον τρόπο παραβίασης των σπιτιών.

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν μεταξύ άλλων, ένα κυνηγετικό όπλο, ρολόγια και τιμαλφή, πλήθος κινητών τηλεφώνων, πλήθος ηλεκτρονικών συσκευών και ηλεκτρικών εργαλείων καθώς και 370 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, ενώ οι έρευνες για την δράση της σπείρας συνεχίζονται.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα