Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρά δύο αδέλφια μετά από φωτιά σε ξύλινη οικία

Τραγωδία στη Ζάκυνθο: Νεκρά δύο αδέλφια μετά από φωτιά σε ξύλινη οικία

Δύο άνθρωποι ανασύρθηκαν νεκροί μετά από φωτιά που ξέσπασε σε λυόμενο οίκημα στην Ζάκυνθο.

Συγκεκριμένα, πυρκαγιά ξέσπασε τα ξημερώματα σε μονοκατοικία επί της οδού Μπάφη στη Ζάκυνθο, με αποτέλεσμα δύο άνθρωποι να βρουν φρικτό θάνατο.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, πρόκειται για δύο αδέλφια, έναν 45χρονο και ένα 57χρονο, οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στην ξύλινη οικία τους, η οποία τυλίχθηκε στις φλόγες. Οι άτυχοι άνδρες βρέθηκαν απανθρακωμένοι από τους πυροσβέστες.

Τα δύο αδέρφια, ηλικίας 56 και 45 ετών αντίστοιχα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες κοιμόντουσαν και δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν εγκαίρως, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο στο σπίτι όπου διέμεναν μαζί.

Αυτόπτες μάρτυρες περιέγραψαν μίλησαν στο Ionian, λέγοντας πως άκουσαν εκρήξεις και προσπαθούσαν για ώρα να ειδοποιήσουν τις αρχές για τη φωτιά, όμως τα τηλέφωνα δεν λειτουργούσαν λόγω της κακοκαιρίας.  

Τα αίτια της φωτιάς δεν είναι ακόμα γνωστά, ωστόσο υπάρχουν πληροφορίες για βραχυκύκλωμα που προκλήθηκε ίσως από θερμαντικό σώμα που βρέθηκε εκεί.

Στο σημείο έσπευσαν 11 πυροσβέστες με πέντε οχήματα, αλλά ήταν ήδη αργά για τα δύο αδέλφια που έχασαν τις αισθήσεις τους από τις αναθυμιάσεις.

Το ανακριτικό τμήμα έχει αναλάβει να εντοπίσει τα αίτια της πυρκαγιάς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα