Καλαμάτα: Tην Τετάρτη η δίκη για την υπόθεση δολοφονίας του 47χρονου

Αναβολή για την Τετάρτη στις 12 μ.μ. στη δίκη -στα πλαίσια του αυτοφώρου- για τους 2 συλληφθέντες, που κατηγορούνται για ψεύδη κατάθεση και υπόθαλψη εγκληματιών στην υπόθεση της δολοφονίας του 47χρονου Ελληνοαμερικανού το πρωί της περασμένης Παρασκευής.

Την ίδια ημέρα θα απολογηθεί και ο 22χρονος, που έχει συλληφθεί και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση από κοινού με τον 38χρονο, που έχει ταυτοποιηθεί και διαφεύγει τη σύλληψη.

Με απόφαση της έδρας οι δύο συλληφθέντες αφέθηκαν ελεύθεροι, παρά την αντίθετη πρόταση από πλευράς εισαγγελέα, αναφέρει το ρεπορτάζ της ΕΡΤ.

Διενεργώντας ταχύτατα οι αστυνομικοί της Ασφάλειας και του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, προχώρησαν αρχικά στην προσαγωγή ενός 22χρονου άνδρα αλβανικής καταγωγής (με ελληνική υπηκοότητα), ο οποίος ομολόγησε και η προσαγωγή μετατράπηκε σε σύλληψη, ενώ παράλληλα ταυτοποίησαν και καταζητούν έναν 38χρονο άνδρα επίσης Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος επέβαινε στο ΙΧ όχημα μαζί με τον 22χρονο και είναι αυτός που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον 47χρονο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα