Έγκλημα στο Μοσχάτο: Βίντεο ντοκουμέντο με την δράστιδα λίγο πριν τη στυγερή δολοφονία

Έγκλημα στο Μοσχάτο: Βίντεο ντοκουμέντο με την δράστιδα λίγο πριν τη στυγερή δολοφονία

Ένα πολύ περίεργο έγκλημα απασχολεί εδώ και λίγες ώρες το ανθρωποκτονιών καθώς απαγχονισμένος βρέθηκε χθες το βράδυ στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο ένας 50χρονος ασφαλιστής πατέρας 2 παιδιών.
Είναι μόλις λίγα λεπτά πριν την στυγερή δολοφονία στο Μοσχάτο. Κάμερα ασφαλείας καταστήματος της περιοχής καταγράφει την 47χρονη που ομολόγησε το έγκλημα, να ρωτά μαγαζάτορες της γειτονιάς για το θύμα και να αναζητά μανιωδώς την διεύθυνση του. Μόλις παίρνει την απάντηση που θέλει απαντά στον ιδιοκτήτη.

Όλα έγιναν χθες το βράδυ στο διαμέρισμα που έμενε ο 50χρονος ασφαλιστής, πατέρας δύο παιδιών. Όπως αποκάλυψε η 47χρονη στους αστυνομικούς, είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα και πήγε αποφασισμένη να τις λύσει. Καυγάδισαν άγρια και τότε επιχείρησε με ένα κορδόνι να τον πνίξει χωρίς όμως να τα καταφέρει. Στη συνέχεια σύμφωνα με την κατάθεση της, ο 50χρονος σε απόγνωση της δήλωσε ότι θα αυτοκτονήσει.

Τα επόμενα δευτερόλεπτα είναι δραματικά. Ο ασφαλιστής δένει τη θηλιά της ζώνης στο λαιμό του και την περνά από ένα μονόζυγο. Τότε, η 47χρονη κλωτσά την καρέκλα με αποτέλεσμα το θύμα να βρει τραγικό θάνατο.

Γείτονες του ήταν εκείνοι που ενημέρωσαν την αστυνομία καθώς μέσα από το σπίτι ακούγονταν φωνές. Όταν έφτασαν στο σπίτι τον εντόπισαν νεκρό.

«Πολύ καλό παιδί ήτανε. Για μας έτσι όπως τον βλέπαμε. Μια καλημέρα έτσι…πολύ καλή οικογένεια ήταν. Τα παιδιά μου με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν έτσι και έτσι. Ιδέα δεν είχα» λέει γειτόνισσα του θύματος.

Την πόρτα στους αστυνομικούς άνοιξε μάλιστα η 47χρονη η οποία δεν είχε φύγει από το διαμέρισμα και λίγες ώρες αργότερα συνελήφθη κατηγορούμενη για τη δολοφονία του.

«Μου χρωστούσε πάνω από 200.000 ευρώ. Τσακωθήκαμε πολύ έντονα. Ανέβηκε σε μια καρέκλα κρεμάστηκε από το μονόζυγο περνώντας μια ζώνη στο λαιμό του. Έλεγε ότι θα αυτοκτονήσει. Τότε εγώ έσπρωξα την καρέκλα» ομολόγησε η 47χρονη δράστις.

Αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο το θύμα να είχε ανέβει στην καρέκλα με τη ζώνη στο λαιμό και να την εκλιπαρούσε, προκειμένου να την ηρεμήσει, “απειλώντας” ότι θα αυτοκτονήσει.

Ωστόσο η απόπειρα αυτή είχε τραγική κατάληξη. Αστυνομικοί της ασφάλειας ερεύνησαν όλους τους χώρους του σπιτιού ενώ η 47χρονη οδηγήθηκε στον εισαγγελέα κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία.

Τι δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση για τον 50χρονο ασφαλιστή
Από τον απαγχονισμό, προήλθε ο θάνατος του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση.

Ωστόσο, από την εξέταση στη σορό του προέκυψε ότι είχε ίχνη ξυλοδαρμού, κακώσεις και κατάγματα στα πλευρά, χτυπήματα στο θώρακα, στο κεφάλι, στη μύτη και σε άλλα σημεία στο πρόσωπο. Μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι το θύμα είχε δέκα σπασμένα πλευρά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα