Μοσχάτο: Βίντεο ντοκουμέντο πριν το έγκλημα, με την 47χρονη να ψάχνει το σπίτι του 50χρονου

Μοσχάτο: Βίντεο ντοκουμέντο πριν το έγκλημα, με την 47χρονη να ψάχνει το σπίτι του 50χρονου

Θρίλερ με τον απαγχονισμό 50χρονου στο Μοσχάτο. Φέρεται να ομολόγησε 47χρονη.

Στη σύλληψη 47χρονης γυναίκας προχώρησε η Αστυνομία για τον θάνατο 50χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του στο Μοσχάτο. Η γυναίκα ομολόγησε τη δολοφονία του ενώ στις 16.00 οδηγείται στην Ευελπίδων.

Πολλά είναι ακόμη τα αναπάντητα ερωτήματα για τη δολοφονία του 50χρονου στο Μοσχάτο, με μία 47χρονη να βρίσκεται στο «μικροσκόπιο» των Αρχών. Στα χέρια της Αστυνομίας ήρθε και βίντεο - ντοκουμέντο, λίγες στιγμές πριν το στυγερό έγκλημα.

Ειδικότερα, σε βίντεο - ντοκουμέντο φαίνεται η 47χρονη, λίγα λεπτά πριν πάει στο σπίτι του 50χρονου, να μεταβαίνει σε συνεργείο της περιοχής και να ρωτά τον ιδιοκτήτη πού μπορεί να βρει τον άνδρα, σύμφωνα με την ΕΡΤ. 

 Σημειώνεται πως η γυναίκα «έσπασε» κατά την προανάκριση και ομολόγησε στους αστυνομικούς το έγκλημα. Τους είπε ότι μετά από καυγά που είχε με το θύμα για οικονομικές διαφορές, επιχείρησε με ένα κορδόνι να τον στραγγαλίσει χωρίς να τα καταφέρει.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 50χρονος είχε δύο ανήλικες κόρες. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Πειραιά σχηματίζουν δικογραφία εις βάρος της 47χρονης γυναίκας, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

 Η γυναίκα είπε αρχικά ότι τσακώθηκαν και ο άνδρας κλείστηκε σε ένα δωμάτιο. Επειδή αργούσε να έρθει, πήγε να τον βρει και τον είδε κρεμασμένο. Στη συνέχεια πάντως ομολόγησε ότι είναι αυτή που κλώτσησε την καρέκλα όταν αυτός πέρασε τη θηλιά στον λαιμό του. 

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, όπως υποστήριξε η γυναίκα, ο 50χρονος της δήλωσε απεγνωσμένος επειδή χρωστούσε χρήματα και της είπε πως θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του. Αρχικά της είπε να τον στραγγαλίσει γιατί ο ίδιος δεν είχε τη δύναμη αλλά αυτή αρνήθηκε. Στη συνέχεια, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, αυτός έφτιαξε βρόγχο με τη ζώνη του, την πέρασε στο μονόζυγο και αυτή κλώτησε την καρέκλα.

 Αμέσως φέρεται να το μετάνιωσε, προσπάθησε να τον συγκρατήσει αλλά δεν μπορούσε καθώς ήταν βαρύς και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια.

Το θρίλερ ξεκίνησε χθες το βράδυ όταν περίοικοι άκουσαν φωνές από διαμέρισμα 2ο ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Άνδρου και ειδοποίησαν την Αστυνομία.

  Η 47χρονη άνοιξε την πόρτα του διαμερίσματος στους αστυνομικούς που έφτασαν στο σημείο, οι οποίοι όταν μπήκαν στο εσωτερικό του σπιτιού βρήκαν τον 50χρονο κρεμασμένο από αυτοσχέδιο βρόγχο σε μονόζυγο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Συνελήφθη, απογευματινές ώρες της 16-1-2023, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πειραιά, 47χρονη ημεδαπή κατηγορούμενη για ανθρωποκτονία.

Ειδικότερα, μετά από επεισόδιο που σημειώθηκε στην οικία του θύματος για οικονομικές διαφορές, η 47χρονη αποπειράθηκε αρχικά να στραγγαλίσει τον 50χρονο με τη χρήση κορδονιού.

Στη συνέχεια, το θύμα ανέβηκε σε καρέκλα που βρίσκονταν κάτω από αυτοσχέδιο βρόγχο από ζώνη σε μονόζυγο, τα οποία είχε τοποθετήσει σε προγενέστερο χρόνο προ αφίξεως της κατηγορουμένης στην οικία του, με την 47χρονη να τον παροτρύνει να αυτοκτονήσει.

Όταν έβαλε το κεφάλι του στο βρόγχο, η 47χρονη απομάκρυνε την καρέκλα με αποτέλεσμα τον απαγχονισμό του.

Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Εξετάστηκε από ιατροδικαστή η γυναίκα που ομολόγησε το έγκλημα 

Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κατηγορούμενη εξετάστηκε από ιατροδικαστή, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν φέρει DNA του θύματος στα νύχια της ή σε κάποιο άλλο σημείο του σώματός της. Με αυτό τον τρόπο, θα εξακριβωθεί εάν είχε προηγηθεί πάλη μεταξύ τους.

Τα σενάρια για τον θάνατο του 50χρονου 

Οι αξιωματικοί της Ασφάλειας Πειραιά εξετάζουν δύο κύρια σενάρια για το πώς έχασε την ζωή του ο 50χρονος. Σύμφωνα με το πρώτο σενάριο, η 50χρονη δολοφόνησε τον άνδρα και στη συνέχεια τον σήκωσε μόνη της και τον έβαλε στη θέση, όπου βρέθηκε απαγχονισμένος, προκειμένου να «σκηνοθετήσει» την αυτοκτονία. Παρά το γεγονός ότι θεωρείται δύσκολο να κατάφερε να σηκώσει μόνη της τον 50χρονο, δεν θεωρείται και κάτι ακατόρθωτο.

Ακόμη ένα σενάριο που εξετάζουν, είναι το ενδεχόμενο να υπήρξε και παρουσία τρίτου ατόμου μέσα στο διαμέρισμα του 2ου ορόφου. Ενός ατόμου που να βοήθησε την δράστιδα να θέσει σε εφαρμογή το σχέδιό της. Το σενάριο αυτό θεωρείται σχετικά αδύναμο, ενώ, μέχρι στιγμής, δεν υπάρχουν και σχετικές μαρτυρίες που να ενισχύουν μία τέτοια εκδοχή.

Περισσότερο «φως», πάντως, θα ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή στη σορό του θύματος. Τα αποτελέσματα της νεκροτομής αναμένεται να δείξουν, εάν ο θάνατός του επήλθε από απαγχονισμό ή από κάποια άλλη αιτία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα