Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Ολοκληρώθηκε το δείπνο - Αναχωρούν οι πρώτοι γαλαζοαίματοι

Κηδεία τέως βασιλιά Κωνσταντίνου: Ολοκληρώθηκε το δείπνο - Αναχωρούν οι πρώτοι γαλαζοαίματοι

Μετά την ολοκλήρωση της κηδείας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παραχωρήθηκε επίσημο δείπνο σε «γαλαζοαίματους» που τον τίμησαν με την παρουσία τους στην τελετή.

Στις 6 η ώρα το απόγευμα η βασιλική οικογένεια παρέθεσε δείπνο σε περίπου 300 υψηλούς προσκεκλημένους, όλα αυτά με τα δρακόντεια μέτρα να παραμένουν σε ισχύ.
Γεύμα στη μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου παραθέτει η οικογένειά του στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» μετά την κηδεία που ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο Τατόι.

Στο κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, άλλωστε, φιλοξενήθηκαν τα περισσότερα μέλη των βασιλικών οικογενειών που ταξίδεψαν στην Ελλάδα για να αποχαιρετήσουν τον τέως βασιλιά.

Η διάρκεια που γευμάτισαν οι υψηλοί προσκεκλημένοι της βασιλικής οικογένειας ήταν σχετικά σύντομη, καθώς παρέμειναν στον χώρο συνολικά για περίπου δύο ώρες.

Το δείπνο ξεκίνησε με μικρή καθυστέρηση και δεν διήρκησε πολύ, καθώς αρκετοί έπρεπε να αναχωρήσουν. 

 Μετά την ταφή, αρχικά στο «Μεγάλη Βρεταννία» έφτασαν ο τέως βασιλιάς της Ισπανίας Χουάν Κάρλος και η βασίλισσα Σοφία. Ακολούθησαν η Άννα Μαρία, τα παιδιά, τα εγγόνια του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου και η βασίλισσα της Δανίας, Μαργαρίτα.

Οι επίσημοι προσκεκλημένοι ήταν αρκετοί και συγκεκριμένα περίπου 250 άτομα, ανάμεσά τους πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες και φίλοι της οικογένειας.

Σημειώνεται πως τα βασιλικά ζεύγη της Ισπανίας, της Ολλανδίας, του Βελγίου, ο Αλβέρτος και η Καρολίνα του Μονακό, πριγκίπισσα Άννα αναχώρησαν ήδη, ενώ το πρωί της Τρίτης, στις 10:00, θα έχουν φύγει και οι εστεμμένοι και τα βασιλικά μέλη.

Στο γεύμα που παρατέθηκε στην μνήμη του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, παρευρέθηκε και ο Μάκης Βορίδης, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και η Ευγενία Μανωλίδου, εκπροσωπώντας τον σύζυγό της και υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη.

Η αδελφή του τέως βασιλιά, Σοφία, έκατσε στο ίδιο τραπέζι με τον Χουάν Κάρλος.

Το δείπνο, που ολοκληρώθηκε περίπου στις 20.00, περιλάμβανε θαλασσινά, όπως καραβίδες, γαρίδες, σφυρίδα, καλαμάρια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα