Κρήτη: Επίθεση με μαγκούρα σε αμάξι επειδή τον προσπέρασε

Κρήτη: Επίθεση με μαγκούρα σε αμάξι επειδή τον προσπέρασε

Συγκλονίστικές εικόνες του κατεστραμμένου αυτοκινήτου στο Ρέθυμνο μετά από το απίστευτο περιστατικό όταν, όπως κατήγγειλε παρέα νέων στην Τηλεόραση CRETA, ένας άνδρας, χρησιμοποιώντας μαγκούρα, έσπασε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν γιατί τον προσπέρασαν στο δρόμο.

Τα σπασμένα τζάμια του αυτοκινήτου και οι φθορές στις λαμαρίνες αποκαλύπτουν το μένος του άνδρα, ο οποίος οδηγούσε το αγροτικό όχημα με φιμέ τζάμια το οποίοι οι νεαροί… τόλμησαν να προσπεράσουν με αποτέλεσμα να δεχθούν επίθεση.

Όπως κατήγγειλαν στην Τηλεόραση CRETA οι νεαροί, η παρέα με δύο οχήματα ξεκίνησε από το Ηράκλειο για το Ρέθυμνο, με σκοπό να βρεθούν στην περιοχή για διασκέδαση. Όπως ανέφεραν, λίγο πριν φτάσουν στο Ρέθυμνο ένα αγροτικό όχημα με φιμέ τζάμια, τους προσπέρασε ενώ παράλληλα έκανε επικίνδυνους ελιγμούς, οι οποίοι μάλιστα επαναλήφθηκαν αρκετές φορές.

Στην προσπάθειά τους οι οδηγοί των 2 Ι.Χ. –σύμφωνα πάντα με τα όσα υποστήριξαν στην Τηλεόραση CRETA– να αποφύγουν τη σύγκρουση των οχημάτων προσπερνούσαν το αγροτικό, ο οδηγός του οποίου δεν σταμάτησε εκεί, αλλά πλησίαζε σε επικίνδυνη απόσταση το πίσω μέρος του ενός από τα δύο οχήματα της παρέας από το Ηράκλειο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα