Απίστευτη απάτη στο Βόλο: Μιλούσε στο Facebook με την... Άμπερ Χερντ και έχασε 5.000 ευρώ!

Απίστευτη απάτη στο Βόλο: Μιλούσε στο Facebook με την... Άμπερ Χερντ και έχασε 5.000 ευρώ!

Πώς ένας αγρότης έχασε ξαφνικά 5.000 ευρώ από την...Άμπερ Χερντ.

Θύμα απάτης από την… «Άμπερ Χερντ» έπεσε ένας αγρότης, ο οποίος νόμιζε ότι θα γινόταν συνέταιρος με τη διάσημη ηθοποιό και πρώην σύζυγο του Τζόνι Ντεπ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για έναν 35χρονο, κατά δήλωσή του επιχειρηματία αγρότη, ο οποίος βρέθηκε την Τετάρτη (11/1) στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου, εξιστορώντας το χρονικό της εξαπάτησής του από επιτήδειους, οι οποίοι κατάφεραν να του αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 5.000 ευρώ. 

Σύμφωνα με την εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», η διάσημη ηθοποιός υποτίθεται ότι ήρθε σε επαφή με τον αγρότη μέσω Facebook, ενώ στη συνέχεια υπήρχε επικοινωνία και μέσω e-mail.

Η «Άμπερ Χερντ» πρότεινε στον 35χρονο «επαγγελματική συνεργασία». Αρχικά η συζήτηση ξεκίνησε για άσχετα θέματα με την «ηθοποιό» να τον ρωτά αν του άρεσαν οι ταινίες της, στη συνέχεια όμως άρχισαν να μιλούν για… business. Έτσι, ο ίδιος κατέθεσε σε λογαριασμό που του υποδείχθηκε το ποσό των 5.000 ευρώ προκειμένου να ξεκινήσει η υποτιθέμενη συνεργασία.

«Έχουν χρησιμοποιήσει εικόνες διασημοτήτων, και δικών μας πλέον, της Παπαρίζου κλπ και έχουν φτιάξει ψεύτικα προφίλ», δήλωσε ο 35χρονος. «Το έκαναν με τέτοια ταχύτητα που δεν μπόρεσα να πάρω ανάσα», ανέφερε.

Ο άνδρας κατέθεσε μήνυση για απάτη σε βάρος των επιτήδειων που διαχειρίζονται την τηλεφωνική γραμμή μέσω της οποίας ενεργοποιήθηκε το ψεύτικο προφίλ. Από την Εισαγγελία Βόλου είχε παραγγελθεί προκαταρτική έρευνα και οι Αρχές οδηγήθηκαν σε τρεις άνδρες, οι δύο από τους οποίους ταυτοποιήθηκαν, κατά τις ίδιες πληροφορίες. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα