Ρούλα Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη – Απολογείται και για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου: Συνεχίζεται σήμερα η δίκη – Απολογείται και για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Σήμερα αναμένεται να συνεχιστεί η πολύκροτη δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία πρόκειται να απολογηθεί και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.
Το δικαστήριο ανακοίνωσε ότι θα ξεκινήσει στις 12 το μεσημέρι, καθώς στις 9 το πρωί της ίδιας μέρας έχει κληθεί σε απολογία για τη δεύτερη εκκρεμή δικογραφία.

Ο συνήγορος της κατηγορούμενης, Αλέξης Κούγιας, αντέδρασε λέγοντας ότι είναι αδύνατον να έχει ολοκληρωθεί η απολογία. «Μόνο το υπόμνημα είναι 125 σελίδες» ανέφερε στην πρόεδρο, η οποία απάντησε πως, εάν υπάρξει πρόβλημα, το δικαστήριο θα ξαναδιακόψει.

Υπενθυμίζεται ότι μετά τον θάνατο της Τζωρτζίνας εντοπίστηκαν στον οργανισμό της 6,5 mg κεταμίνης. Αν και οι περισσότεροι ιατροδικαστές αναφέρουν πως η ουσία αυτή προκάλεσε τον θάνατο του 9χρονου κοριτσιού, η ιατροδικαστής Ουρανία Δημακοπούλου, η οποία θα καταθέσει ως εμπειρογνώμονας, διορισμένη από την Ρούλα Πισπιρίγκου, υποστήριξε πως η δόση της κεταμίνης που βρέθηκε στον οργανισμό της Τζωρτζίνας ήταν θεραπευτική.

Ο Γρηγόρης Λέων μιλώντας στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» έθεσε μία σειρά από ερωτήματα σχετικά με την κεταμίνη.

«Έχω ακούσει συναδέλφους να μιλάνε με απόλυτο τρόπο ότι αυτή η χορήγηση είναι θανατηφόρα. Ήταν η πλειονότητα σχεδόν των συναδέλφων μου, μάλιστα υπήρχαν και αναλύσεις, γιατί δεν χορηγήθηκε από τους γιατρούς. Ένα νούμερο από μόνο του σε μία υπόθεση δεν μπορεί να δώσει βεβαιότητα, γιατί εδώ θα κριθούν βεβαιότητες», δήλωσε.

«Τι άλλο πρέπει να δούμε; Στο συγκεκριμένο περιστατικό έχουν υπάρξει συμπτώματα χορήγησης κεταμίνης; Για να το πω πιο απλά, σε έναν άνθρωπο όταν χορηγώ κεταμίνη, αυτό δημιουργεί κάποιες αντιδράσεις. Αυτές τις αντιδράσεις τις είδε κάποιος σε αυτό το παιδί; Πότε τις είδε; Αφού κάλεσε τους γιατρούς; Γιατί προφανώς αν χορηγήθηκαν από γιατρούς φαντάζομαι ότι τα συμπτώματα ξεκίνησαν μετά. Ή ξεκίνησαν πριν και φώναξαν τους γιατρούς;», ήτανη κάποια από τα ερωτήματα που έθεσε ο Γρηγόρης Λέων.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα