Παναγιώτης Τζένος: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του δημοσιογράφου

Παναγιώτης Τζένος: Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του δημοσιογράφου

«Ράγισαν» καρδιές στον τελευταίο αποχαιρετισμό στον Παναγιώτη Τζένο. Ήταν όλοι εκεί για να συνοδέψουν στην τελευταία του κατοικία τον δημοσιογράφο.
Το «ύστατο χαίρε» από τον Βαγγέλη Μαρινάκη

Το παρών στο «ύστατο χαίρε» έδωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης φτάνοντας από τους πρώτους στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα Πατρών.

Απαρηγόρητος ήταν ο στενός συνεργάτης του δημοσιογράφου, Γιάννης Κουρτάκης.

Τη δημοσιογραφική δεινότητα του εκλιπόντος υπογράμμισε ο Σταμάτης Μαλέλης που μετέβη από την Αθήνα στην Πάτρα.

Παρά τη συνεχή βροχή, αμέτρητοι ήταν οι εκπρόσωποι του δημοσιογραφικού και πολιτικού κόσμου που μετέβησαν στην Πάτρα για το θλιβερό καθήκον.

Ανάμεσα σε αυτούς η υφυπουργός Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Δόμνα Μιχαηλίδου, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Ανδρέας Κατσανιώτης, ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης.

Σε προσωπικούς τόνους ο αποχαιρετισμός από τον δήμαρχο της ιδιαίτερης πατρίδας του.

«Είμαι οικογενειακός, φίλος τον ήξερα από μικρό παιδί», είπε ο Θανάσης Παπαδόπουλος, δήμαρχος Καλαβρύτων.

Αμέτρητα και τα στεφάνια. Σφίξιμο στην καρδιά προκάλεσαν αυτά των γονιών του Παναγιώτη Τζένου, της συζύγου του Ανδριάνας Ζαρακέλη, του γιου του, αλλά και αυτό και του προέδρου και του ΔΣ του Ολυμπιακού.

Στεφάνια που κατέκλυσαν τον ιερό ναό έστειλαν ακόμα υπουργοί της κυβέρνησης, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς και η Ντόρα Μπακογιάννη,

Τον Παναγιώτη Τζένο, που έχασε τη ζωή του σε μία στιγμή από ανακοπή, συνόδεψαν  ακόμα κορυφαία πολιτικά πρόσωπα και συνάδελφοί του δημοσιογράφοι που έσπευσαν στην Πάτρα.

Παρόντες και αμέτρητοι φίλοι του Παναγιώτη Τζένου που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι «έφυγε» τόσο άδικα ο 47χρόνος δημοσιογράφος ο οποίος άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στην δημοσιογραφία.

Η επιθυμία της οικογένειας
Η οικογένεια του εκλιπόντος ζήτησε να κατατεθούν χρήματα υπέρ της αποπεράτωσης της Ιεράς Μονής Παναγίας Μακελλαριάς Καλαβρύτων στην μνήμη του.

Αρ. λογαριασμού:

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

GR3201103640000036455809008

ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ ΜΑΚΕΛΛΑΡΙΑΣ

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα