Χριστούγεννα: Κατάμεστες οι αθηναϊκές πίστες την παραμονή και ανήμερα

Οι μουσικές πίστες γέμισαν με κόσμο και γνωστοί τραγουδιστές ανέβασαν το κέφι στα ύψη στα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανίζονται.
Είναι τα πρώτα Χριστούγεννα μετά από δύο χρόνια που δεν είχαν μάσκες και μέτρα προστασίας και πολλοί αποφάσισαν να ρεφάρουν τον χαμένο χρόνο.

Χριστούγεννα στα… μπουζούκια
Καρφίτσα δεν έπεφτε χθες στα μεγάλα και μικρά μουσικά κέντρα της πρωτεύουσας, με τον κόσμο να απολαμβάνει τη διασκέδασή του ελεύθερα και χωρίς μάσκες.

Ακόμη και οι εργαζόμενοι στα νυχτερινά κέντρα δεν έκρυβαν τη χαρά τους που είδαν τον κόσμο να γεμίζει τα μαγαζιά ύστερα από την πρωτοφανή υγειονομική κρίση που έπληξε όλο τον πλανήτη.

Χριστούγεννα… όπως παλιά
Οι καλλιτέχνες φόρεσαν τα γιορτινά τους και έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό. Ξεσήκωσαν τα πλήθη, άναψαν το κέφι και έβαλαν «φωτιά» στην βράδια.

Τα λουλούδια έκρυψαν τις πίστες. Ο λουλουδοπολέμος δεν σταμάτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Όπως λένε στο MEGA οι υπεύθυνοι των μαγαζιών, τόσο κόσμο στα μπουζούκια είχαν να δουν τουλάχιστον 10 χρόνια.

«Ειλικρινά  αυτό που ζούμε αυτές τις μέρες είναι Χριστούγεννα προ δεκαετίας, προ κρίσης όχι μόνο από θέμα κόσμου αλλά και από θέμα ποιότητας και ενέργειας»

Κι απόψε οι αθηναϊκές πίστες είναι έτοιμες να υποδεχθούν και να ψυχαγωγήσουν όσους δεν έφυγαν ή και όσους ήρθαν στην Αθήνα για να διασκεδάσουν αυτά τα Χριστούγεννα.

Οι κρατήσεις για την Πρωτοχρονιά είναι ήδη πάρα πολλές, με όσους αποφασίσουν τελευταία στιγμή να αναζητήσουν τραπέζι να έχουν ελάχιστες πιθανότητες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα