Αδιανόητη τραγωδία στην Κοζάνη: Είχε κλειστεί στο ασανσέρ για 18 ώρες και μετά βρήκε τον άντρα της νεκρό

Αδιανόητη τραγωδία στην Κοζάνη: Είχε κλειστεί στο ασανσέρ για 18 ώρες και μετά βρήκε τον άντρα της νεκρό

Δεν χωρά ανθρώπινος νους, την τραγωδία που έζησε μία γυναίκα στην Κοζάνη, η οποία είχε κλειστεί- χωρίς τηλέφωνο- στο ασανσέρ για 18 ώρες. Όταν κατάφεραν και την έβγαλαν την επόμενη μέρα, μπήκε στο σπίτι της και αντίκρισε τον άντρα της νεκρό.

Σύμφωνα με το Kozanimedia, σε διώροφο κτήριο, με κατοίκους ένα ανδρόγυνο, η γυναίκα είχε την ατυχία να κλειστεί στο ασανσέρ από τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης, χωρίς να έχει μαζί της κινητό τηλέφωνο και δίχως να έχει τη δυνατότητα να ειδοποιήσει κάποιον.

Παρά τις φωνές της, στάθηκε αδύνατο να εντοπιστεί, την ώρα που ο ηλικιωμένος σύζυγός της βρισκόταν στην οικία τους. Σήμερα το πρωί, γύρω στις 11:30, μια γυναίκα φαίνεται να αντιλήφθηκε τις φωνές της ενοίκου, που είχε κλειστεί στο ασανσέρ και ειδοποίησε Πυροσβεστική και Αστυνομία.

Αφού απεγκλωβίστηκε η γυναίκα, με τη συνδρομή κλειδαρά, άνοιξαν την πόρτα στον όροφο της και δυστυχώς, διαπίστωσαν πως ο σύζυγός της είχε χάσει τη ζωή του, κάτω από αδιευκρίνιστα, ακόμη αίτια. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για παθολογικό πρόβλημα.

Στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ενώ δεν είναι γνωστό εάν ο άτυχος άντρας, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα