Νέα Σμύρνη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική για τα θύματα της μαφιόζικης εκτέλεσης - Παράπλευρο θύμα ο 44χρονος

Νέα Σμύρνη: Τι έδειξε η ιατροδικαστική για τα θύματα της μαφιόζικης εκτέλεσης - Παράπλευρο θύμα ο 44χρονος

Τρεις από τις επτά σφαίρες που έριξε ο δράστης έπληξαν τα δύο θύματα σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση για τη μαφιόζικη εκτέλεση που σημειώθηκε μέσα σε μια κατάμεστη με κόσμο καφετέρια στη Νέα Σμύρνη την περασμένη Κυριακή.

Η ιατροδικαστική εξέταση, που ολοκληρώθηκε την Τρίτη, δείχνει ότι τόσο ο 41χρονος Αλβανός, που ήταν ο στόχος του δολοφόνου, όσο και ο 44χρονος, που φαίνεται ότι ήταν παράπλευρη απώλεια, βρήκαν τον θάνατο εξαιτίας των σοβαρών τραυματισμών που προκλήθηκαν από τις σφαίρες.

Ειδικότερα, ο 41χρονος ο οποίος πέθανε ακαριαία, δέχθηκε 3 σφαίρες, εκ των οποίων η μία στο κεφάλι και οι άλλες δύο στον θώρακα. Και οι 3 ήταν διαμπερείς ενώ οι δύο από αυτές ήταν θανατηφόρες. Η πρώτη ήταν αυτή που δέχθηκε στο κεφάλι ενώ μία εκ των δύο στο σώμα του, μπήκε από τη δεξιά πλευρά του θώρακα και στη συνέχεια πέτυχε τη σπλήνα και το συκώτι. Η 3η σφαίρα τον βρήκε στο αριστερό μέρος του θώρακα και βγήκε από τη μασχάλη. 

Σε ότι αφορά τον 44χρονο, πυροβολήθηκε στην αριστερή πλευρά κάτω από τον θώρακα, με τη σφαίρα να μπαίνει στην κοιλιά του και στο νεφρό και να βγαίνει από τη σπονδυλική στήλη. 

«Η σφαίρα θα με έβρισκε στο κεφάλι» κατέθεσε η 32χρονη που τραυματίστηκε

Σοκάρει με την κατάθεσή της η 32χρονη γυναίκα, θαμώνας της καφετέριας στη Νέα Σμύρνη, όπου το απόγευμα της Κυριακής ένοπλος άνοιξε πυρ σκοτώνοντας δύο και τραυματίζοντάς την.

 Από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται η 32χρονη γυναίκα διηγήθηκε στους αστυνομικούς πώς τραυματίστηκε, ενώ βρισκόταν στην καφετέρια όπου έγινε το μακελειό.

Σύμφωνα με το OPEN, η τραυματίας χτυπήθηκε από μία σφαίρα ενώ έπινε καφέ στον χώρο με την αδερφή της.

Η 32χρονη γυναίκα μίλησε στους αστυνομικούς και, από τη μαρτυρία της, προκύπτει ότι αυτό το οποίο την έσωσε είναι ότι καθόταν στο μπαρ όρθια γιατί, αν ήταν καθιστή, ακριβώς επειδή καθόταν ακριβώς πίσω από τα δύο θύματα, οι σφαίρες θα την έβρισκαν στο κεφάλι.

 «Ήμουν με την αδελφή μου στο μπαρ, πίσω ακριβώς από το τραπέζι που κάθονταν οι δύο άνδρες, που είναι νεκροί. Ήμασταν όρθιες και μιλούσαμε με τον ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ήμουν πλάτη και δεν είδα τον δράστη την ώρα που μπήκε. Άκουσα τους πυροβολισμούς και έβλεπα τον πανικό στο μαγαζί. Στην αρχή, δεν κατάλαβα ότι είχα τραυματιστεί, μέχρι που είδα τα αίματα. Λίγα δευτερόλεπτα πριν εισβάλλει ο δράστης στο μαγαζί, αλλάξαμε θέσεις με την αδελφή μου. Αλλιώς θα ήταν αυτή τώρα στη θέση μου κι ευτυχώς που ήμασταν όρθιες αλλιώς θα με έβρισκε η σφαίρα στο κεφάλι».

Όλα δείχνουν ξεκαθάρισμα λογαριασμών, πιθανότατα αλβανική μαφία και ναρκωτικά
Στο στόχαστρο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έχουν μπει το παρελθόν και οι επαφές του 41χρονου, καθώς θεωρείται βέβαιο πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών, στο πλαίσιο ενδεχομένως της δράσης της αλβανικής μαφίας.

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια μαρτυρία στις Αρχές που να αναφέρει πως ανήκε σε κάποια ομάδα της νύχτας, με το σενάριο η επίθεση να σχετιζόταν με υπόθεση ναρκωτικών να ενισχύεται.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα