Πυγμαχία: Σε σοβαρή κατάσταση παραμένει ο 16χρονος αθλητής

Πυγμαχία: Σε σοβαρή κατάσταση παραμένει ο 16χρονος αθλητής

Ο 16χρονος χειρουργήθηκε άμεσα στο κεφάλι όταν χτύπησε ύστερα από λιποθυμικό επεισόδιο που είχε μετά την προπόνηση.

Τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του δίνει ο 16χρονος πυγμάχος που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όταν ύστερα από προπόνηση λιποθύμησε με αποτέλεσμα να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι.

Ένας άλλος πυγμάχος που ήταν στο γυμναστήριο αντιλήφθηκε τι συνέβη και κάλεσε το ασθενοφόρο που τον μετέφερε στο νοσοκομείο. Ο 16χρονος αθλητής, με μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της κατηγορίας του, χειρουργήθηκε άμεσα καθώς έπρεπε να του αφαιρεθεί το αιμάτωμα που προκλήθηκε από το χτύπημα και εξακολουθεί να νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.

Μάλιστα για το γεγονός, η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι θα καταθέσει μήνυση κατά παντός υπευθύνου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σχετικά με το τραγικό συμβάν σοβαρού τραυματισμού ανήλικου πρωταθλητή μας, υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες εντός γυμναστηρίου, την περασμένη Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου, ενημερώνουμε ότι συλλέγουμε το απαραίτητο υλικό και άμεσα θα καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, για διερεύνηση και απόδοση τυχόν ποινικών ευθυνών.

Παράλληλα, συντασσόμαστε απολύτως με τα άμεσα αντανακλαστικά της Πολιτείας, καθότι ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ήδη ζήτησε από τις αρμόδιες Αρχές να πέσει άπλετο φως σχετικά με τα πραγματικά περιστατικά και θέσαμε στη διάθεση του κ. Αυγενάκη κάθε στοιχείο που έχουμε στη διάθεσή μας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα