Μακελειό στη Νέα Σμύρνη: Είχε συνεργό ο εκτελεστής - Πού στρέφουν τις έρευνες οι Αρχές

Μακελειό στη Νέα Σμύρνη: Είχε συνεργό ο εκτελεστής - Πού στρέφουν τις έρευνες οι Αρχές

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών πίσω από την εκτέλεση "βλέπει" η αστυνομία.

Μακελειό σε μπαρ στη Νέα Σμύρνη, με δύο νεκρούς και μια 32χρονη τραυματισμένη. Οι Αρχές ψάχνουν βίντεο από κάμερες για να βρουν τον τρόπο διαφυγής του πιστολέρο.

Στο παρελθόν των δύο θυμάτων, οι οποίοι είναι σεσημασμένοι για ληστείες, ναρκωτικά και όπλα, στρέφουν τις έρευνες οι αστυνομικοί σε μία προσπάθεια να βρουν την άκρη στη μαφιόζικη επίθεση που άφησε πίσω δύο νεκρούς και μία τραυματία.

Παράλληλα στο κάδρο των ερευνών παραμένει και το σενάριο της νύχτας, καθώς το ένα από τα θύματα φαίνεται να είχε σχέση με γνωστό «νονό». 
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του real.gr, στα χέρια των αστυνομικών έχει περιέλθει βίντεο από καταστήματα στην πλατεία της Νέας Σμύρνης όπου φαίνεται ο δράστης να φοράει τη χειρουργική μάσκα, χωρίς όμως την κουκούλα της ζακέτας του, και να κόβει βόλτες δείχνοντας αμέριμνος κοντά στην καφετέρια που έγινε το μακελειό και μάλιστα δέκα λεπτά πριν την επίθεση.

Αυτό δείχνει ότι ο επαγγελματίας πιστολέρο είχε άριστη πληροφόρηση για τις κινήσεις των θυμάτων του και φαίνεται να γνώριζε πως είχαν ραντεβού στη συγκεκριμένη καφετέρια.

Αλώστε το γεγονός ότι μέσα σε 4 δευτερόλεπτα κατάφερε να σκοτώσει δύο ανθρώπους μπροστά στα μάτια δεκάδων και να καταφέρει να διαφύγει από μία περιοχή με ισχυρή αστυνόμευση δείχνει τον πάρα πολύ καλό σχεδιασμό που είχε γίνει από τους μαφιόζους εκτελεστές. Και αυτό διότι λογικά υπήρχε άνθρωπος που τον περίμενε με κάποιο μέσο για να φύγει από την περιοχή. 

Το περιστατικό με πυροβολισμούς σημειώθηκε λίγο πριν τις 10 το βράδυ στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, σε γνωστή καφετέρια, με αποτέλεσμα δύο νεκρούς αλβανικής καταγωγής, ηλικίας 41 και 44 ετών. 

Στο σημείο της εκτέλεσης βρέθηκαν επτά κάλυκες.

Ο 41χρονος Αλβανός και στόχος του πιστολέρο θεωρείται δεξί χέρι του «νονού» της περιοχής και ήταν «εισπράκτορας» της ομάδας εκβιαστών που ελέγχει τη Νέα Σμύρνη, ενώ στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για διακίνηση ναρκωτικών. 

Οι αστυνομικοί «βλέπουν» άλλο ένα συμβόλαιο θανάτου της νύχτας, με κίνητρο τον έλεγχο της περιοχής από αντίπαλη συμμορία. 

Η 35χρονη που τραυματίστηκε, η οποία δεν είχε καμία σχέση με το περιστατικό, έχει χτυπηθεί στην κοιλιακή χώρα και παρά τα σοβαρά τραύματα φαίνεται να μην κινδυνεύει η ζωή της.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τραυματίστηκε πολύ ελαφρά και ένας άνδρας, ο οποίος μόλις άρχισαν να πέφτουν οι πυροβολισμοί, προσπάθησε έντρομος να απομακρυνθεί, αλλά σκόνταψε και χτύπησε στο κεφάλι. Δεν χρειάστηκε, όμως, να διακομιστεί σε νοσοκομείο.

 Όλα έγιναν όταν εμφανίστηκε έξω από το μαγαζί ένας μαυροντυμένος άνδρας, που φορούσε χειρουργική μάσκα, ο οποίος πήγε στο τραπέζι που καθόντουσαν τα δύο θύματα και ξαφνικά έβγαλε ένα πιστόλι και άρχισε να τους πυροβολεί. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

  Ο 41χρονος Kreshnik Çerçizaj έχασε την ζωή του επί τόπου, ενώ ο 44χρονος Armando Organja κατέληξε λίγη ώρα αργότερα στο νοσοκομείο όπου διακομίστηκε. Φωτογραφίες των δύο θυμάτων δημοσίευσαν αλβανικά ΜΜΕ. 

 Προανάκριση για την υπόθεση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα