Κολωνός: Συνελήφθη ένα ακόμα πρόσωπο για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Κολωνός: Συνελήφθη ένα ακόμα πρόσωπο για την υπόθεση βιασμού της 12χρονης

Εκδόθηκαν και νέα εντάλματα σύλληψης σχετικά με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τον Κολωνό. Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες, εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης για ένα ακόμη πρόσωπο το οποίο φέρεται να έπαιξε κομβικό ρόλο σε όσα βίωνε η ανήλικη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο στόχαστρο τον αρχών έχει μπει ο αποκαλούμενος «Μιχάλης» ο οποίος φέρεται να έχει παρελθόν μαστροπού.

Από την έρευνα φαίνεται να προκύπτει πως το συγκεκριμένο νεαρό σε ηλικία πρόσωπο ήταν εκείνο που συνόδευε την ανήλικη στα αυτοκίνητα των βιαστών της ενώ εμφανίζεται να της έκλεινε και ραντεβού με «πελάτες» όπως ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Ο ρόλος του «Μιχάλη» σκιαγραφείται μέσα από τις καταθέσεις της 12χρονης καθώς εμφανίζεται να παροτρύνει το παιδί να «υπακούει» μόνο στον ίδιο και τον Ηλία Μίχο, της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία τα οποία εκείνη αρνούνταν, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού.

Πρόκειται για το όγδοο ένταλμα σύλληψης που εκδίδεται από την αρμόδια ανακρίτρια, με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα, για την υπόθεση για την οποία έχουν προφυλακιστεί, μέχρι τώρα, 10 πρόσωπα μεταξύ των οποίων και η μητέρα της ανήλικης.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα