Μάριος Παπαγεωργίου: Ανοίγει και πάλι ο φάκελος της δολοφονίας του – Νέα στοιχεία για τον θάνατο του

Μάριος Παπαγεωργίου: Ανοίγει και πάλι ο φάκελος της δολοφονίας του  – Νέα στοιχεία για τον θάνατο του

Εξελίξεις στο ανεξιχνίαστο θρίλερ της δολοφονίας του Μάριου Παπαγεωργίου η σορός του οποίου δεν έχει ακόμη βρεθεί. Ο φάκελος της υπόθεσης ανοίγει και πάλι καθώς οι ανακριτικές αρχές εκτιμούν ότι στην υπόθεση εμπλέκονται 8 νέοι κατηγορούμενοι, 2 εκ των οποίων είναι αστυνομικοί, ένας εν ενεργεία και ένας απόστρατος.

Ανοίγει ξανά ο φάκελος της απαγωγής και δολοφονίας του αδικοχαμένου φοιτητή Μάριου Παπαγεωργίου τον Αύγουστο του 2012, η σορός του οποίου ακόμα δεν έχει βρεθεί.

Από την έρευνα των ανακριτικών αρχών προέκυψαν 8 νέοι κατηγορούμενοι. Οι έξι είχαν πρωταγωνιστικό ρόλο, οι δύο εξ΄ αυτών είναι οι γιοί του φερόμενου αρχηγού της σπείρας. Ο ένας εν ενεργεία αστυνομικός και ο άλλος απόστρατος της αστυνομίας.

«Ένας απ’ αυτούς είναι ο τελευταίος ο οποίος μίλησε με τον άτυχο Μάριο στο τελευταίο τηλεφώνημα, τρία λεπτά πριν την εξαφάνισή του» δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας, Νίκος Ρουσσόπουλος.

Επέμενε ότι εμπλέκονται και άλλοι
Το 2019 καταδικάστηκαν τελεσίδικα ο 75χρονος εγκέφαλος σε ισόβια κάθειρξη αλλά και άλλα τρία άτομα. Από τότε, η μητέρα του Μάριου επέμενε ότι υπάρχουν και άλλοι εμπλεκόμενοι.

«Το είχα υποψιαστεί με όσα είχε πει ο δολοφόνος που μας έκανε το φίλο, είχα καταλάβει ότι έχει και άλλους συνεργούς. Πολύ αργά το κατάλαβα αυτό πολύ αργά» είπε η μητέρα του αδικοχαμένου φοιτητή.

Δέκα χρόνια μετά, η μητέρα του 26χρονου φοιτητή, περιμένει μαρτυρικά να βρεθεί η σορός του και να τιμωρηθούν όλοι όσοι εμπλέκονται στην δολοφονία του παιδιού της.

Αναμένει με αγωνία τα αποτελέσματα της εξέτασης των οστών που βρέθηκαν την περασμένη εβδομάδα σε σπήλαιο της Βοιωτίας.

«Έχω πολλή εμπιστοσύνη στον Θεό και στην ελληνική Δικαιοσύνη ότι θα γίνει αυτό που πρέπει να γίνει και θα τιμωρηθούν οι φονιάδες του παιδιού μου» δήλωσε η μητέρα του θύματος.

Αδελφικός φίλος της οικογένειας αποδείχτηκε ότι βρισκόταν πίσω από την απαγωγή και δολοφονία του 26χρονου φοιτητή. Παρηγορούσε και συμβούλευε την οικογένεια και την ίδια ώρα ζητούσε λύτρα. Παρά την καταδικαστική απόφαση σε βάρος του, δεν αποκάλυψε ποτέ που βρίσκεται η σορός του Μάριου Παπαγεωργίου.

Mega.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα