Παλαιό Φάληρο: «Για εμένα είναι πεθαμένος» – Συγκλονίζει η μητέρα του βιαστή

Παλαιό Φάληρο: «Για εμένα είναι πεθαμένος» – Συγκλονίζει η μητέρα του βιαστή

Μετά από μια κινηματογραφική καταδίωξη και τη διαφυγή του στην Αλβανία, ο 45χρονος έφτασε στα χέρια των ελληνικών Αρχών.

Απολογούμενος, επανέλαβε όσα είχε υποστηρίξει και ενώπιον των αστυνομικών, ότι δηλαδή αποδέχεται τις κατηγορίες του βιασμού και της απόπειρας βιασμού ισχυριζόμενος ωστόσο ότι πρόκειται για τυχαία περιστατικά και πως ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Υπενθυμίζεται ότι στο «Τούνελ» είχε μιλήσει μάρτυρας – κλειδί ο οποίος έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ταυτοποίηση του δράστη.

Τι έλεγε η μητέρα του βιαστή στο «Τούνελ» πριν τη σύλληψή του
Η μητέρα του βιαστή με το τατουάζ μίλησε πριν από τη σύλληψή του στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη για τον γιο της και για τη φυγή του στην Αλβανία.

«Ντρέπομαι για τον γιο μου. Δε με νοιάζει γι’ αυτόν. Δεν είναι το παιδί που μεγάλωσα εγώ. Εγώ είμαι μία κυρία. Αυτός τι έκανε; Δεν ήταν μικρός, ήταν 44 χρονών άνδρας.

»Τι να το κάνω αν λέει η γειτονιά τα καλύτερα για εμένα, με κατέστρεψε αυτός. Ντρέπομαι… Δε θέλω να θυμάμαι. Για εμένα είναι πεθαμένος. Δούλευα εγώ για να μου κλέβει ο γιος μου τα λεφτά και να με χτυπάει.

»Τέσσερα χρόνια που μένει μαζί μου, με καταστρέφει. Είναι ντροπή, έχει και δύο παιδιά», είπε η μητέρα του 45χρονου.

«Ξέρετε που μπορεί να βρίσκεται τώρα;», τη ρώτησε ο δημοσιογράφος της εκπομπής.

«Είναι στην Αλβανία, στο σπίτι που έχω εγώ. Πέρασε και από κάποιους συγγενείς μας. Πήγε η Ασφάλεια, αλλά δεν ξέρω αν τον έχουν συλλάβει», είπε στον ρεπόρτερ του «Τούνελ» η μητέρα του δράστη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα