Βαρυμπόμπη: Ρίχνει ευθύνες στον επιχειρηματία ο άνδρας που τον μαχαίρωσε

Βαρυμπόμπη: Ρίχνει ευθύνες στον επιχειρηματία ο άνδρας που τον μαχαίρωσε

Στο θύμα ρίχνει ευθύνες ο 26χρονος άνδρας που μαχαίρωσε τον επιχειρηματία Γιάννη Μάρκου. Ο δράστης έριξε 15 μαχαιριές σε 10 δευτερόλεπτα σε καντίνα στη Βαρυμπόμπη. Παραδόθηκε χθες στις αρχές, ενώ το πρωί τον οδήγησαν στο δικαστήριο.

Η αφορμή για το συμβάν ήταν ασήμαντη. Ο δράστης πήρε προθεσμία για την απολογία τους μέχρι την Πέμπτη.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 26χρονου, Ανδρέα Σπυρόπουλο, ο δράστης έχει μετανιώσει για την πράξη του: «Και βέβαια είναι μετανιωμένος, αρνείται την κατηγορία με το νομικό χαρακτηρισμό που της αποδίδεται δηλαδή σαν απόπειρα ανθρωποκτονίας όχι δεν γνωριζόντουσαν».

Ο κατηγορούμενος αναμένεται να υποστηρίξει ότι δεν ξεκίνησε ο ίδιος τον καβγά. Θα προσπαθήσει να βάλει τον εαυτό του σε θέση άμυνας παρόλο που μαχαίρωσε τον Γιάννη Μάρκου, 15 φορές μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα. Θα ισχυριστεί ότι ο επιχειρηματίας τον χτύπησε και τον προκάλεσε πρώτος.

Σύμφωνα όμως με δύο φίλους του επιχειρηματία, -αυτόπτες μάρτυρες- ο 26χρονος μαζί με τον 19χρονο συγκατηγορούμενο του, μόλις έφθασαν στην καντίνα, προσπέρασαν όλη την ουρά με αποτέλεσμα να αντιδράσουν όλοι οι πελάτες, μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Μάρκου.

Ο Γιάννης Μαρακάκης, δικηγόρος 58χρονου επιχειρηματία υποστήριξε: «Όλο το περιστατικό είναι αποτυπωμένο σε οπτικό υλικό. Φαίνεται και ο απλός διαπληκτισμός. Είναι πολύ εύκολο για τις αρχές να αποκωδικοποιήσουν ποιος είναι επιτιθέμενος και ποιος όχι και αν ήταν απρόκλητη η επίθεση ή αν ήταν δικαιολογημένη ή αν ήταν σε άμυνα».

Οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν οπτικό υλικό από μπαρ της περιοχής όπου λίγο πριν από το αιματηρό περιστατικό, διασκέδαζαν τόσο ο επιχειρηματίας με την παρέα του όσο και ο 26χρονος με τον 19χρονο συγκατηγορούμενο του.

Γνωστός στις Αρχές ο 26χρονος

Ο 26χρονος, κάτοικος δυτικής Αττικής, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν γνώριμος στις αρχές καθώς είχε εμπλακεί σε υποθέσεις ναρκωτικών, όπλων και ληστείες.

Ο 58χρονος νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση αλλά φαίνεται ότι έχει διαφύγει τον κίνδυνο. Η άμεση αντίδραση των φίλων του που του έδεσαν το τραύμα στο πόδι με ένα φουλάρι και τον μετέφεραν άμεσα σε ιδιωτική κλινική στο Μαρούσι φαίνεται ότι του έσωσαν τη ζωή.

πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα