Μάνα 45χρονου βιαστή: Θέλω να τον βλέπω πεθαμένο, αυτό θέλω, τίποτα δε θέλω

Μάνα 45χρονου βιαστή: Θέλω να τον βλέπω πεθαμένο, αυτό θέλω, τίποτα δε θέλω

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ζήτησε τη μέγιστη συνδρομή των αλβανικών Αρχών από τον ομόλογό του, Μπλέντι Τσούτσι, για την άμεση σύλληψη του βιαστή με το τατουάζ.
Κοντοκουρεμένος και εύσωμος όπως ακριβώς τον είχαν περιγράψει οι δύο γυναίκες που έζησαν τον εφιάλτη στα χέρια του, πατέρας δύο μικρών παιδιών και χωρισμένος με τη γυναίκα του. Τα στόματα στη γειτονιά του στο Παλαιό Φάληρο σιγά σιγά ανοίγουν και η οργή ξεχειλίζει.

Πίσω από τις εγκληματικές πράξεις του 45χρονου, όπως όλα δείχνουν, κρύβονταν τα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Έπινε, έβριζε και ξυλοκοπούσε ακόμα και την ίδια του τη μητέρα, που όπως λέει τον έχει διαγράψει.

«Είμαι στεναχωρημένη και δε θέλω να μιλάω γι’ αυτόν τον γιο μου καθόλου. Θέλω να τον βλέπω πεθαμένο. Θέλω να τον βλέπω πεθαμένο, αυτό θέλω, τίποτα δε θέλω».

Είχε κακοποιήσει κι άλλη γυναίκα
Όπως αποκαλύπτει η γειτόνισσα του 45χρονου στο MEGA, στο παρελθόν είχε καλέσει η ίδια την αστυνομία καθώς ο δράστης είχε επιτεθεί σε μία ακόμα γυναίκα που όπως όλα δείχνουν την είχε οδηγήσει στο σπίτι του και την είχε κακοποιήσει ενώ έλειπε η μητέρα του.

«Πριν από 8 περίπου μήνες είχα καλέσει την αστυνομία γιατί είχα ακούσει μια κοπέλα να φωνάζει βοήθεια. Βγήκα στο μπαλκόνι ήταν ένας νεαρός που προσπαθούσε να τη βοηθήσει και της έλεγε ποιος σε πείραξε και έδειχνε την συγκεκριμένη πολυκατοικία».

Οι φωνές της γυναίκας, που καλούσε σε βοήθεια, ακούστηκαν σε όλη τη γειτονιά ενώ από τα τραύματα που της είχε προκαλέσει στο σώμα, είχε γεμίσει με αίματα τον δρόμο.

Ο 45χρονος βιαστής με το τατουάζ κατανάλωνε συχνά αλκοόλ και ξεσπούσε με απίστευτη βιαιότητα κατά της μητέρας του ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που γείτονες είχαν καλέσει την αστυνομία.

«Πίνει τσίπουρο, ούζο, μπύρες. Που ήρθε η αστυνομία βρήκε ένα τσιγάρο με ναρκωτικά (χασίς). Με (έχει) χτυπήσει, άμα κάνει αυτά τα πράγματα, με χτυπάει» ανέφερε η μητέρα του 45χρονου δράστη.

«Δούλευε η γυναίκα, της έπαιρνε τα λεφτά και την έδερνε από πάνω και είπε αυτό το παιδί δεν το θέλω» ανέφερε κάτοικος της περιοχής.

Οι Αρχές αναζητούν και άλλα θύματα του 45χρονου «δράκου» του Παλαιού Φαλήρου και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες, με εισαγγελική διάταξη, να δημοσιοποιηθούν οι φωτογραφίες και τα στοιχεία ταυτότητάς του.


 
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα