Καλλιθέα: Νεκρός 76χρονος έπειτα από καυγά για το ψάρεμα– Συνελήφθη ο δράστης

Καλλιθέα: Νεκρός 76χρονος έπειτα από καυγά για το ψάρεμα– Συνελήφθη ο δράστης

Σε τραγωδία κατέληξε η λογομαχία ανάμεσα σε έναν 76χρονο ερασιτέχνη ψαρά και έναν 48χρονο ομογενή από το Καζακστάν, ο οποίος το πρωί της Παρασκευής 28/10 κολυμπούσε στο παραλιακό μέτωπο της Καλλιθέας κοντά στην πλατεία Νερού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η λογομαχία ξεκίνησε ενώ ο 48χρονος βρισκόταν στη θάλασσα και ένιωσε να τον τσιμπάει το αγκίστρι από το καλάμι του ηλικιωμένου ερασιτέχνη ψαρά. Ωστόσο, ο ομογενής δεν έμεινε μόνο στα λόγια και βγαίνοντας από τη θάλασσα κατευθύνθηκε προς την πλευρά του 76χρονου και τον χτύπησε με γροθιές στο κεφάλι.

Ο ηλικιωμένος έπεσε κάτω και ο δράστης της επίθεσης έφυγε με κατεύθυνση καφενείο στην οδό Δημοσθένους στην Καλλιθέα. Σχεδόν 10-15 λεπτά μετά το χτύπημα, ο 76χρονος υπέστη ισχαιμικό επεισόδιο και κατέληξε.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που ανέλαβαν την προανάκριση, εντόπισαν και συνέλαβαν μετά από λίγη ώρα τον 48χρονο ομογενή από το Καζακστάν, ο οποίος δήλωσε ότι δεν αντιλήφθηκε πως προκάλεσε θανατηφόρο τραύμα στον ηλικιωμένο.

Ο δράστης της επίθεσης είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα