Κολωνός: Διαχειριστής του Blind Chat της 12χρονης ο Ηλίας Μίχος – Τι βρέθηκε στο κινητό του

Κολωνός: Διαχειριστής του Blind Chat της 12χρονης ο Ηλίας Μίχος – Τι βρέθηκε στο κινητό του

Blind Chat, Messenger & Viber με τους λογαριασμούς της 12χρονης είχε ο Ηλίας Μίχος στο κινητό του. 

Εβδομάδα εξελίξεων αναμένεται να είναι αυτή που διανύουμε όσον αφορά την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης από τα Σεπόλια.

Οι Αρχές έχουν ήδη ταυτοποιήσει τουλάχιστον πέντε νέα άτομα τα οποία φέρονται να είχαν επαφές με την 12χρονη και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να τους περάσουν χειροπέδες.

Την ίδια στιγμή, σε αποκάλυψη του δημοσιογράφου των εφημερίδων «Τα ΝΕΑ» και «Το ΒΗΜΑ», στο Μega, Βασίλη Λαμπρόπουλου, πλέον είναι σίγουρο, από έρευνα των εγκληματολογικών εργαστηρίων σε κινητά και υπολογιστές του 53χρονου, ότι ο Ηλίας Μίχος είχε στο κινητό του και διαχειριζόταν τα προφίλ της 12χρονης σε Blind Chat, Messenger και Viber.

Όπως προκύπτει από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ, ο 53χρονος προφυλακισμένος, βασικός ύποπτος της υπόθεσης, διατηρούσε στο κινητό του τις εφαρμογές μέσω των οποίων έκλεινε τα ραντεβού βιασμών της 12χρονης.

Ο ίδιος, εμφανιζόταν ως η 12χρονη και συνομιλούσε με υποψήφιους πελάτες, κλείνοντας τα ραντεβού της φρίκης.

Μάλιστα, στην απολογία του, θέλοντας να καλύψει ό,τι ενδεχομένως έβρισκαν οι Αρχές στο κινητό του, είπε, σε μια προσπάθεια να δικαιολογηθεί:

«Έχω μάρτυρα που έχει δει ότι η (…) μου έπαιρνε το κινητό και το είχε συνέχεια στο χέρι της. Κάποια στιγμή λέω τι συμβαίνει, έβαλα κωδικό στο κινητό αλλά το είδε και το ξεκλείδωνε και το χρησιμοποιούσε πάλι. Μετά  χρησιμοποιούσε και το σταθερό του μαγαζιού. Είχε ταυτόχρονα και τα δύο κινητά και τα χρησιμοποιούσε. Από τον Αύγουστο που έβαλα πιο δύσκολο κωδικό, δεν το ξαναχρησιμοποίησε».

Αυτό που τώρα ψάχνουν οι Αρχές, είναι αν υπάρχει και τρίτο πρόσωπο που να διαχειριζόταν τις εφαρμογές με τα προφίλ της 12χρονης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα