Έριξε καυστικό υγρό στον σύζυγό της – Εκτός κινδύνου η ζωή του θύματος

Έριξε καυστικό υγρό στον σύζυγό της – Εκτός κινδύνου η ζωή του θύματος

Σοκ στην Κρήτη 38χρονη γυναίκα έριξε καυστικό υγρό στο πρόσωπο του εν διαστάσει συζύγου της ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με σοβαρά εγκαύματα. Σε βίντεο που είχε ανεβάσει στα σόσιαλ μίντια η γυναίκα, λίγες μέρες πριν, μιλούσε για την σχέση της με τον σύζυγο της, ο οποίος κατά το παρελθόν είχε ενεργό συμμετοχή σε ένοπλες ληστείες και είχε καταδικαστεί σε 38 χρόνια φυλάκιση, αλλά μετά από 7 χρόνια, ήταν εκτός φυλακής.

Ξημερώματα Σαββάτου. Σε δωμάτιο κεντρικού ξενοδοχείου στο Ηράκλειο. Φωνές. ‘Ενα ζευγάρι φαίνεται ότι λύνει τις διαφορές του.

Η 38χρονη φέρεται να παίρνει ένα δοχείο με καυστικό υγρό και να επιτίθεται στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της.

Ο άνδρας νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με εγκαύματα δευτέρου βαθμού στα χέρια και την αριστερή πλευρά του προσώπου του. Ο κίνδυνος να χάσει το μάτι του δεν έχει περάσει σύμφωνα με τους γιατρούς. Η γυναίκα έχει εξαφανιστεί και αναζητείται από τις αρχές.

Σύμφωνα με το περιβάλλον της 38χρονης, το ζευγάρι αντιμετώπιζε πολύ σοβαρά προβλήματα και είχε ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου. Η γυναίκα έχει τέσσερα παιδιά.

«Μην πιστέψετε τον μύθο»
Λίγες ημέρες πριν από την επίθεση με το καυστικό υγρό, η 38χρονη είχε ανεβάσει video στο προσωπικό της προφίλ στο instagram, αναφερόμενη στη σχέση της με τον εν διαστάσει σύζυγό της.

«Όσοι απορείτε, να ρωτάτε τον ίδιο τον πρώην άντρα μου. Εκείνος αποκλείεται να λασπολογήσει έναν άνθρωπο που ξέρει πως του φέρθηκε όλα αυτά τα χρόνια» αναφέρει η 38χρονη σε βίντεο.

«Πριν πιστέψετε τον οποιονδήποτε μύθο, ρωτήστε εκείνον για το αν εγώ είμαι συντετριμμένη για αυτό που μας έχει συμβεί» προσθέτει.

Το «βαρύ»  παρελθόν του θύματος
Ο 36χρονος έχει ένα βαρύ ποινικό παρελθόν, με μεγάλες ληστείες, και ένοπλες επιθέσεις σε ξενοδοχεία και κοσμηματοπωλεία. Είχε καταδικαστεί σε 38 χρόνια φυλάκιση για πέντε ένοπλες ληστείες, μία απόπειρα ληστείας, εμπρησμό και διακεκριμένες κλοπές, με κυριότερη την απόπειρα ληστείας σε μεγάλο ξενοδοχείο της Χερσονήσου.

Έμεινε στη φυλακή για επτά χρόνια και αποφυλακίστηκε το 2015.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να καταθέσει ο 36χρονος στις αρχές για το τι συνέβη στο δωμάτιο του 4ου ορόφου του ξενοδοχείου, ενώ δείγμα από το καυστικό υγρό παραδόθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να εξακριβωθεί τι ήταν.

Εκτός κινδύνου το θύμα
Σύμφωνα με πληροφορίες των γιατρών ο 36χρονος φέρει πολύ ισχυρά εγκαύματα και στο πρόσωπο και στα χέρια, καθώς φαίνεται πως έκανε προσπάθεια να καλυφθεί, ωστόσο η ζωή του βρίσκεται εκτός κινδύνου. Σημειώνεται πως βλάβη έχει υποστεί και το μάτι του 36χρονου άντρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 38χρονη διαφεύγει την σύλληψη ενώ άτομα της οικογένειάς της αναφέρουν πως θα εμφανιστεί στις Αρχές μονάχα όταν έρθει σε επικοινωνία με τον δικηγόρο της.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η οικογένεια της γυναίκας φέρεται να έχει έρθει σε επαφή με γνωστό δικηγόρο του Ηρακλείου.

Χαρακτηριστικό είναι ότι άτομα του στενού οικογενειακού της περιβάλλοντος αναφέρουν πως για να έφτασε, εάν έφτασε σε αυτήν την πράξη η 38χρονη,έχει περάσει πολλά από τον σύζυγό της, αλλά και από συγγενικό του πρόσωπο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα