Επίθεση με καυστικό υγρό Κρήτη: Θα παραδοθεί η 38χρονη μόλις μιλήσει με τον δικηγόρο της

Επίθεση με καυστικό υγρό Κρήτη:  Θα παραδοθεί η 38χρονη μόλις μιλήσει με τον δικηγόρο της

Με εγκαύματα από καυστικό υγρό μεταφέρθηκε τα ξημερώματα στο ΠΑΓΝΗ ένας 36χρονος, ο οποίος εξακολουθεί να νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε σε ξενοδοχείο του Ηρακλείου, όπου έσπευσαν αστυνομικοί. Ο 36χρονος μεταφέρθηκε στα επείγοντα του νοσοκομείου με ιδιωτικό όχημα, ενώ οι αστυνομικές αρχές αναζητούν την 38χρονη σύζυγό του.

Μέχρι και αυτή την ώρα, εξακολουθεί να αναζητείται η 38χρονη

 Η 38χρονη που έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγό της, πρόκειται να μιλήσει τις επόμενες ώρες με τον δικηγόρο της, σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, και μετά σκοπεύει να παραδοθεί στην αστυνομία, με τις Αρχές να φοβούνται το ενδεχόμενο αντιποίνων.

Συγγενικά πρόσωπα της Μ.Σ. που κατηγορείται για την επίθεση με καυστικό υγρό στον 36χρονο εν διαστάσει σύζυγο της, μίλησαν για όσα συνέβαιναν ανάμεσα στο ζευγάρι.

Οι στενοί συγγενείς της Μ.Σ. ισχυρίζονται ότι η γυναίκα του 36χρονου ζούσε μια αληθινή κόλαση και ήταν συχνά πυκνά αντιμέτωπη με απειλές και ξυλοδαρμούς. «Το παρελθόν του μιλάει από μόνο του» λένε οι συγγενείς της

«Η Μ. έχει περάσει πάρα πολλά για να φτάσει σε αυτό το σημείο. Δεν έγινε από τη μια στιγμή στην άλλη και χωρίς σημαντικό λόγο. Το παρελθόν του πρώην άντρα της μιλάει από μόνο του. Έχει περάσει πάρα πολλά και κάποια στιγμή θα αισθανθεί έτοιμη να τα πει ενώπιον των Αρχών για να κατανοήσουν όλοι το δράμα που βίωνε» προσθέτουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες  το καυστικό υγρό που έριξε η 38χρονη στον 36χρονο ήταν μείγμα από νιτρικό οξύ και βιτριόλι, τοποθετημένο μέσα σε ένα μπουκάλι.

Το θύμα φέρει εγκαύματα στο 10-12% του προσώπου του συμπεριλαμβανομένης και της περιοχής των ματιών. Υπαρχουν εγκαυματα στο 10-12% του προσωπου, περιλαμβανομένης της περιοχης των ματιών. Για τα τελευταία γίνεται αξιολόγηση της βλάβης που έχει υποστεί δίχως ακόμη να είναι ξεκάθαρο το εύρος της. Η κατάστασή του κρίνεται από τους γιατρούς σταθερή και δεν διατρέχει κίνδυνο η ζωή του. Εχει γίνει αίτημα για αεροδιακομιδή, αλλά ακόμα δεν έχει πραγματοποιηθεί. Εντός της ημέρας θα μεταφερθεί στο Θριάσιο νοσοκομείο, στην ειδική μονάδα εγκαυμάτων.

Άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον της 38χρονης μητέρας δύο παιδιών από το Ηράκλειο, μιλώντας στο newsit.gr, εμφανώς σοκαρισμένοι, αναφέρουν ότι δεν γνωρίζουν που μπορεί να είναι αυτή τη στιγμή, ούτε για ποιον λόγο έριξε καυστικό υγρό στον 36χρονο.
Παρ’ όλα αυτά, ένα μέλος της οικογένειας τονίζει ότι «με αυτό που έκανε δεν θέλω ούτε να την ξέρω. Δεν έχω μιλήσει μαζί της και ούτε πρόκειται. Τον πρώην σύζυγό της τον γνωρίζω, είχαμε πολύ καλές σχέσεις. Ήταν χρόνια μαζί και έχουν χωρίσει εδώ και καιρό, δεν είχαν προβλήματα, ούτε καβγάδες, απλά αυτός ήθελε να χωρίσουν».

Η 38χρονη Μ.Σ. έχει δύο παιδιά ηλικίας 16 και 10 ετών, τα οποία «έμεναν με τους πατεράδες τους», αναφέρει συγγενής της

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, η 38χρονη Μ.Σ. η οποία είχε κάνει την κράτηση του δωματίου, καβγάδισε με τον 36χρονο Γ.Μ. μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου και τότε του επιτέθηκε με καυστικό υγρό. Ο άνδρας έφτασε στο ξενοδοχείο στις 11 το βράδυ της Παρασκευής (21.10.2022) και η επίθεση έγινε περίπου στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο άνδρας φέρει εγκαύματα στο αριστερό μέρος του προσώπου του, τον λαιμό, το άνω αριστερό άκρο και στο πρόσθιο τμήμα του θώρακα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα