Έκαναν πλιάτσικο στο μαγαζί του Ηλία Μίχου: «Δώστε τους σ' εμάς τις μάνες», αναφέρεται σε σημείωμα

Συγκλονίζει ένα σύντομο σημείωμα που έχει τοιχοκολληθεί στο κατάστημα του 53χρονου Ηλία Μίχου στα Σεπόλια.

Το σημείωμα που υπογράφεται από μια μητέρα, αναφέρει χαρακτηριστικά: «Για να ανθίσει ένα λουλούδι καθαρίζεις τα παράσιτα γύρω του. Όχι φυλακή, όχι ευνουχισμό. Δώστε τους σε εμάς τις μάνες για ένα πεντάλεπτο. Συγγνώμη παιδιά μου για την κοινωνία που φτιάξαμε». 

Ο 53χρονος που έχει προφυλακιστεί αντιμετωπίζοντας κατηγορίες για τον… μισό ποινικό κώδικα, κατηγορείται βίαζε και εξέδιδε την 12χρονη στα Σεπόλια έναντι αμοιβής.

Πριν από λίγες μέρες έγιναν επεισόδια στα Σεπόλια όπου ο κατηγορούμενος βιαστής διατηρούσε μαγαζί και πέταξαν μπογιά στο κατάστημά του και έσπασαν το βαν του.

Μάλιστα, χτες (17/10) αργά το βράδυ, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha «Super Κατερίνα», έκαναν πλιάτσικο στο μαγαζί του.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος ανέφερε: «Υπάρχει ένα σημείωμα έξω από το μαγαζί το οποίο αναφέρει για να ανθίσει ένα λουλούδι καθαρίζεις τα παράσιτα γύρω του. Όχι φυλακή, όχι ευνουχισμός, δώστε τους σ' εμάς τις μάνες για ένα πεντάλεπτο. Συγγνώμη παιδιά μου για την κοινωνία που φτιάξαμε. Μια μαμά». 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε πως «Μετά το κάψιμο στο βανάκι του Μίχου, χθες το βράδυ, απέναντι υπάρχει ένα παρκάκι, είναι μια κακόφημη περιοχή, μπήκαν λοιπόν χθες πηδώντας από διπλανό διαμέρισμα από το πατάρι. Μπήκαν στην αποθήκη αφού είναι μίνι μάρκετ και έχει τα πάντα και έκαναν πλιάτσικο. Είναι μια περιοχή που όταν εγώ βρέθηκα εκεί και πήγα λίγο πιο πάνω από το συγκεκριμένο σημείο προς την εκκλησία και έκανα έναν κύκλο στην πίσω πλευρά της εκκλησίας, είδα σύριγγες μέρα μεσημέρι», τόνισε ο δημοσιογράφος.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα