Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Αφέθηκε ελεύθερη μετά το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε έναν 60χρονο

Κυβέλη Χατζηευστρατίου: Αφέθηκε ελεύθερη μετά το δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε έναν 60χρονο

Κάμερα ασφαλείας καταγράφει το τρομακτικό δυστύχημα, με θύμα έναν 60χρονο μοτοσικλετιστή. Οδηγός του αυτοκινήτου, ένα 20χρονο μοντέλο, νικήτρια γνωστού διαγωνισμού μόδας.

Περνά τη διασταύρωση στη συμβολή των οδών Αριστοτέλους και Πιπίνου, στον Άγιο Παντελεήμονα, με παλλόμενο πορτοκαλί φανάρι, χωρίς να σταματήσει, με αποτέλεσμα ο μοτοσικλετιστής να μην προλάβει να αντιδράσει για να αποφύγει τη μοιραία σύγκρουση.

«Κατέβαινε την οδό Πιπίνου μια κοπέλα με ιλιγγιώδη ταχύτητα και έγινε η σύγκρουση. Βλέπω με πολύ πόνο ακόμα το αίμα του στην άσφαλτο. Τον χτύπησε πλαγιομετωπικά», ανέφερε συγγενής του 60χρονου.

Βίντεο ντοκουμέντο
Όπως φαίνεται στο βίντεο από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας, το ασημί όχημα του μοντέλου περνά από την οδό Πιπίνου, χωρίς να μειώσει ταχύτητα και η μηχανή καρφώνεται στη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου. Ο οδηγός πέφτει στην άσφαλτο, σέρνεται και τραυματίζεται θανάσιμα.

Σε κατάσταση σοκ το μοντέλο αμέσως μετά την σφοδρή σύγκρουση έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και έπεσε σε σταθμευμένα αυτοκίνητα, προκαλώντας μεγάλες ζημιές.

Ένα ΙΧ μάλιστα καρφώθηκε σε ένα δέντρο μετά την καραμπόλα, ενώ το αυτοκίνητο της 20χρονης αναποδογύρισε.

Ο 60χρονος μοτοσικλετιστής, πατέρας τριων παιδιών, διατηρούσε κατάστημα στην περιοχή και τη μοιραία στιγμή, μετέφερε μια παραγγελία delivery.

«Η κοπέλα που ήταν πίσω στο μαγαζί, περίμενε να γυρίσει ο Δημήτρης, καθυστερούσε, ενημέρωσε τη γυναίκα του ότι ακόμα δεν έχει επιστρέψει και είχε πολλές παραγγελίες και εκείνη κατέβηκε και είδε κόσμο από μακριά και έτσι ανακάλυψε τι έγινε», προσθέτει ο συγγενής του 60χρονου.

Η νικήτρια του διαγωνισμού μόδας συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα, όπου και τελικά αφέθηκε ελεύθερη, αφού διατάχθηκε προκαταρκτική έρευνα για να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες του τροχαίου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα