Μητέρα 12χρονης: Αρνείται όλες τις κατηγορίες. Ενώπιον εισαγγελέα θα βρεθεί αύριο

Μητέρα 12χρονης: Αρνείται όλες τις κατηγορίες. Ενώπιον εισαγγελέα θα βρεθεί αύριο

Ανακρίνεται αυτή την ώρα από αξιωματικούς του τμήματος Ανηλίκων η μητέρα της 12χρόνης.
Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού και μαστροπείας με θύμα το 12χρονο παιδί στα Σεπόλια, με τις Αρχές πλέον να έχουν διευρύνει τις έρευνες ακόμη και για οργανωμένο κύκλωμα.

Η 37χρονη μητέρα αυτή την στιγμή δίνει την κατάθεσή της αλλά και η 12χρονη δίνει την δική της συμπληρωματική κατάθεση. Έχουν προκύψει ερωτήματα από τις απολογίες των δύο κατηγορούμενων.

Στην 12χρονη οι αστυνομικοί καταθέτουν ερωτήματα και για το ρόλο της μητέρα της, καθώς υπάρχουν ενοχοποιητικά στοιχεία που την καίνε. Οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κλήσεις, μηνύματα και τραπεζικές συναλλαγές της 37χρονης μητέρας με τον 53χρονο.

Η μητέρα δεν παραδέχεται τις κατηγορίες  και δήλωσε ότι η 12χρονη πήρε τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις κάρτες της και τα έδωσε ουσιαστικά στον 53χρονο και εκείνος της κατέθεσε το μικροποσό των 20 και 25 ευρώ.

Η μητέρα δεν αποδέχεται τίποτα, κλαίει συνεχώς και δηλώνει πως θα αυτοκτονήσει. Όλα δείχνουν ότι η 37χρονη θα παραμείνει στην ΓΑΔΑ απόψε και αύριο θα μεταφερθεί και θα βρεθεί ενώπιον Εισαγγελέα και Ανακριτή.

Εν καιρώ θα εξεταστούν και τα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας και θα κληθούν κι αυτά να δώσουν καταθέσεις.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα