Σεπόλια: Θεοσεβούμενος με ευαισθησίες δήλωνε ο 53χρονος παιδοβιαστής

Σεπόλια: Θεοσεβούμενος με ευαισθησίες δήλωνε ο 53χρονος παιδοβιαστής

Την σκοτεινή, αρρωστημένη πλευρά του φαίνεται πως έκρυβε καλά ο 53χρονος βιαστής των Σεπολίων πίσω από τη βιτρίνα του θεοσεβούμενου οικογενειάρχη, του ενεργού πολίτη, του φιλάνθρωπου επιχειρηματία.
Σε κάθε του δημόσια εμφάνιση, ο 53χρονος δράστης πλάσαρε την εικόνα του θεοσεβούμενου οικογενειάρχη. Παρουσιαζόταν ως φιλάνθρωπος επιχειρηματίας, έκανε δωρεές. Εμφανίζονταν ως ένας άνθρωπος με ενδιαφέροντα και ευαισθησίες, με πολιτική δράση και υψηλές διασυνδέσεις. Έχτιζε με προσεκτικά βήματα το προφίλ του, για να κρύβει την σκοτεινή και αρρωστημένη πλευρά του.

Την εξέδιδε μέσα από ψεύτικα προφίλ
Στα ψεύτικα προφίλ που ο ίδιος ο 53χρονος είχε δημιουργήσει για το ανήλικο κορίτσι, το παιδί δέχονταν απανωτά αιτήματα από άντρες, ακόμα και ζευγάρια.

Ο θείος της 12χρονης ανέφερε στην εκπομπή LIVE NEWS: «Μεγάλοι άντρες και μερικοί ήταν και παντρεμένοι από ότι έβλεπα από το προφίλ τους. Απείλησα δυο- τρεις, τα κλείσανε αμέσως. ‘’Έλα να συναντηθούμε, θα σου δώσω παραπάνω (χρήματα) εγώ’’ λέγανε. Μαζί με έναν άλλον που ήταν παντρεμένος, μιλούσε και η γυναίκα του μαζί. Της λέγανε ‘’και σε θέλουμε να κάνουμε τρίο’’. Ρε Παναγία μου λέω, ακόμα ταραγμένος είμαι».

Ο 53χρονος μαστροπός είχε μετατρέψει σε κόλαση τη ζωή του 12χρονου κοριτσιού στα Σεπόλια. Όπως λέει ο θείος της, το παιδί ζούσε μαρτύρια στα χέρια του.

«Θα απειλούσε αυτός, θα είχε φοβίσει το κορίτσι, ήταν πολύ φοβισμένο. Το έβλεπα, μου θύμιζε ναρκωτικά (η ιστορία) αλλά δεν ήταν αυτό τελικά. Με πονάει το στομάχι μου, η κοιλιά μου έλεγε».

Το μοναδικό σταθερό ποσό που έμπαινε στο σπίτι ήταν το επίδομα πολύτεκνων αλλά και 100 ευρώ που έδινε κάθε μήνα η γιαγιά των 8 παιδιών λέει η θεία της.

«Ισχύει αυτό, η μάνα μου (γιαγιά 12χρονης) της έστελνε 100 ευρώ κάθε μήνα. Της έστελνε κάποια λεφτά για να τη βοηθήσει για να μπορεί να ταΐζει τα παιδιά».

Ο κατηγορούμενος ήθελε οι 213 άντρες που βρίσκονταν στη λίστα αναμονής για να βιάσουν το κοριτσάκι, να τον αποκαλούν «ψηλό». Στο dark web, που ο ίδιος είχε φτιάξει η 12χρονη, λάμβανε κλειδωμένα μηνύματα με ψευδώνυμα και κωδικούς.

«Εκεί δεν μπορούσαμε να μπούμε, ερχόντουσαν μηνύματα και ήταν κλειστά. Έρχεται μήνυμα αλλά άμα δε βάλεις τον κωδικό σου, δεν ανοίγει με τίποτα. Η Αστυνομία τα άνοιξε όλα».

Ο 53χρονος προσπαθούσε να έχει καλές σχέσεις και με αξιωματικούς της ελληνικής αστυνομίας και έχει φωτογραφηθεί στο παρελθόν με διοικητή τμήματος της περιοχής.

«Μιλάμε για σωρεία εγκλημάτων, δε μιλάμε για πολιτική. Δεν μπορεί αυτή η φρικώδης υπόθεση για παιδεραστία να αποτελέσει πεδίο της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η αστυνομία έκανε και κάνει τη δουλειά της» δήλωσε ο Λευτέρης Οικονόμου.

«Το ερώτημα είναι απλό: ποιους καλύπτουν και δεν δίνουν τα στοιχεία στη δημοσιότητα ώστε να δώσουν τη δυνατότητα της αναγνώρισης στο θύμα και σε άλλα ενδεχόμενα θύματα», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Τον τελευταίο μήνα ο κατηγορούμενος, και ενώ είχε μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών, φαίνεται πως έπαιρνε μέτρα προφύλαξης. Είχε προηγηθεί σύμφωνα με τις καταγγελίες της γιαγιάς της 12χρόνης η προσπάθεια της συζύγου του 53χρονου να δωροδοκήσει την οικογένεια για να μην προβούν σε καταγγελίες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα