Κολωνός: Νέα στοιχεία σοκ - Πάνω από 200 άτομα κάλεσαν για να συνευρεθούν με την 12χρονη

Κολωνός: Νέα στοιχεία σοκ - Πάνω από 200 άτομα κάλεσαν για να συνευρεθούν με την 12χρονη

Όσο περνούν οι ώρες, όλο και περισσότερες λεπτομέρειες έρχονται στο φως για τον εφιάλτη που καταγγέλλει η οικογένεια της 12χρονης στα Σεπόλια και προκαλούν ανατριχίλα. 

Ο 53χρονος που διατηρεί κατάστημα στα Σεπόλια φέρεται να βίαζε κατ' εξακολούθηση τη 12χρονη, να την απειλούσε να μην μιλήσει πουθενά γιατί δεν θα έδινε χρήματα στην οικογένειά της, να τη χτυπούσε και να την εξωθούσε στην πορνεία «ψαρεύοντας» πελάτες από το διαδίκτυο.

Οι τελευταίες πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι ο 53χρονος φέρεται να έκλεισε ραντεβού με 10 πελάτες στη 12χρονη και οι πράξεις φέρεται να γίνονταν στα αυτοκίνητα κοντά στο μετρό Σεπολίων, με το αντίτιμο να είναι για κάθε ραντεβού από 50 έως 70 ευρώ.

Το ακόμη πιο σοκαριστικό είναι ότι περισσότερα από 200 άτομα φέρονται να είχαν έρθει σε επικοινωνία με τον 53χρονο που καταγγέλλεται ότι εξέδιδε τη 12χρονη στα Σεπόλια, αφού είχαν δει τα ροζ βίντεο και τις φωτογραφίες της ανήλικης. 

Ο αριθμός αυτός φαίνεται να προκύπτει έπειτα από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, στην οποία έχουν προχωρήσει οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, σύμφωνα με όσα έχουν αναφερθεί στα δελτία ειδήσεων. 

 Ο 53χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης λιανικής πώλησης χαρτικών, φέρεται να είχε δεχθεί συνολικά πάνω από 200 τηλεφωνήματα από υποψήφιους «πελάτες», με τους αστυνομικούς πλέον να προσπαθούν να διαπιστώσουν πόσοι εξ αυτών είχαν επαφή με τη 12χρονη.

Με ψεύτικο προφίλ στα social media «ψάρευε» πελάτες για την 12χρονη 

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 53χρονος μέσω ψεύτικου προφίλ που είχε φτιάξει στα social media  προσπαθούσε να προσελκύσει πελάτες για την ανήλικη. Στο πλαίσιο αυτό εντοπίστηκε ένας 42χρονος που έναντι αμοιβής την είχε κακοποιήσει και εκείνος σεξουαλικά. 

Ο 53χρονος φέρεται να βίαζε την 12χρονη και φέρεται να την πίεζε να βγάζει και βίντεο και να του τα στέλνει. Αυτά τα βίντεο φέρεται να τα χρησιμοποιούσε εν συνεχεία για να της βρίσκει πελάτες, οι ηλικίες των οποίων κυμαίνονταν από 30 έως 50 ετών. Μάλιστα, ο 53χρονος φέρεται να έχει απειλήσει ακόμη και με όπλο το παιδί για να μην μιλήσει σε κανέναν. Ο 53χρονος, πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, αρνείται τα πάντα.

Τα ραντεβού φαίνεται ότι κλείνονταν στο Μετρό Σεπολίων και οι πράξεις γίνονταν μέσα στα αυτοκίνητα των πελατών. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, η ιστορία ήρθε στο φως έπειτα από έρευνα της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων στο εμπορικό κατάστημα του 53χρονου στον Κολωνό.

Παράλληλα, όπως μετέδωσε ο Alpha, ο 53χρονος είχε γνωρίσει την 12χρονη από τη μητέρα της, η οποία εργάζεται στο κατάστημα που διατηρεί εκείνος, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι στο κατάστημα εργαζόταν και η 12χρονη, για να βοηθά οικονομικά την πολυμελή οικογένειά της.

Η αποκάλυψη της φρίκης

Όλα ξεκίνησαν όταν άτομο από το περιβάλλον της 12χρονης διαπίστωσε στο κινητό της κάποια ύποπτα μηνύματα. Στη συνέχεια ενημέρωσε την μητέρα της και έκαναν καταγγελία στην Αστυνομία.

Η ανήλικη δούλευε περιστασιακά στο κατάστημα, καθώς η μητέρα της έχει άλλα 8 παιδιά και αντιμετωπίζει οικονομικά προβλήματα.

Το Σάββατο (8/10) πήγαν στον εισαγγελέα και αύριο Δευτέρα (10/10) το μεσημέρι αναμένεται να βρεθούν ενώπιον του ανακριτή για τις βαρύτατες κατηγορίες που αντιμετωπίζουν (βιασμό, μαστροπεία και πορνογραφία).

Στα κρατητήρια αμίλητος
Ο 53χρονος δράστης παραμένει αμίλητος στα κρατητήρια, ενώ αύριο αναμένεται η απολογία του. Σύμφωνα με πληροφορίες, στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα όσα φρικτά για τα οποία κατηγορείται, ισχυρίζεται ότι το 12χρονο κορίτσι γύριζε μόνο του τα βίντεο και του τα έστελνε, γιατί ήθελε να τον προσεγγίσει…

Ενώπιον των δικαστικών αρχών θα κληθεί να δώσει απαντήσεις ακόμα σε άγνωστα κομμάτια της υπόθεσης σοκ.

Η ανήλικη που έχει εξεταστεί από ιατροδικαστή βρίσκεται σε σοκ. Στο πλευρό της βράχος στέκεται η μητέρα της, αλλά και τα 7 αδέλφια της.

Κολωνός βιασμός 12χρονης: Ξέσπασε η μητέρα κατά του 53χρονου: Αν βγει έξω ελεύθερος θα τον θάψω

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα