Θεσσαλονίκη: Ληστές ταμπουρώθηκαν σε μαγαζί κινητής τηλεφωνίας με δύο ομήρους

Θεσσαλονίκη: Ληστές ταμπουρώθηκαν σε μαγαζί κινητής τηλεφωνίας με δύο ομήρους

Κινηματογραφική απόπειρα ληστείας έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης (05/10) στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Τέσσερις άνδρες με την απειλή αεροβόλου και μαχαιριών εισέβαλλαν σε κατάστημα  κινητής τηλεφωνίας κρατώντας ομήρους έναν πελάτη και έναν υπάλληλο.

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από περαστικούς που ενημέρωσαν την αστυνομία και τότε για να μη συλληφθούν έκλεισαν τα ρολά του καταστήματος και ταμπουρώθηκαν.

Ζητούν μάταια από τους αστυνομικούς να απομακρυνθούν. Αρχικά θεωρούν ότι μπορεί να βρεθεί τρόπος να το σκάσουν, οι αστυνομικοί έχουν προλάβει όμως κι έχουν αποκλείσει κάθε πιθανή έξοδο διαφυγής.

Παραδόθηκαν μετά από διαπραγματεύσεις
Οι τέσσερις κακοποιοί καταλαβαίνουν ότι δεν υπάρχει τρόπος να ξεφύγουν και αποφασίζουν να παραδοθούν.

Τα ρολά του καταστήματος ανοίγουν και οι αστυνομικοί με το χέρι στην σκανδάλη τους ακινητοποιούν, ζητώντας τους να πέσουν στο πάτωμα.

Απομακρύνουν με ασφάλεια τον υπάλληλο και τον πελάτη του καταστήματος και ταυτόχρονα άνδρες της ΟΠΚΕ περνούν χειροπέδες στους ληστές.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι τρεις από τους τέσσερις δράστες φορούσαν αλεξίσφαιρα γιλέκα με διακριτικό της αστυνομίας

Τόσο ο υπάλληλος όσο και ο πελάτης του καταστήματος περιέγραψαν με κάθε λεπτομέρεια στους αστυνομικούς τα όσα έζησαν, ενώ στη συνέχεια κατέθεσαν με λεπτομέρειες και στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα