Καβάλα: Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία - Πρώτα πυροβόλησε το παιδί του και μετά την σύντροφό του

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία της Καβάλας. Σύμφωνα με πληροφορίες το ζευγάρι είχε χωρίσει και προσπαθούσε να λύσει δικαστικά τις διαφορές του για την επιμέλεια του παιδιού.

Νέα ανατριχιαστικά στοιχεία για το διπλό έγκλημα και την αυτοκτονία του δράστη στην Καβάλα, πρώτα πυροβόλησε το παιδί του ο δράστης και μετά την σύντροφό του.

Στενός συγγενής του δράστη και αυτόχειρα στην Καβάλα, περιγράφει όλα όσα έγιναν το πρωί στο χωριό Λεκάνη. Το στυγερό έγκλημα με τη διπλή δολοφονία που έχει συνταράξει την περιοχή και ολόκληρη τη χώρα. Με τον 56χρονο να σέρνει σε στάβλο της περιοχής την εν διαστάσει γυναίκα και το μωρό που είχαν αποκτήσει και εκεί να τους σκοτώνει με το μονόκαννο όπλο που είχε μαζί του.

Το έγκλημα σημειώθηκε το πρωί, περίπου στις 9 και μισή. Ο δράστης πήγε στο σπίτι του παππού της 29χρονης, που έμενε τόσο η ίδια όσο και το παιδί τους. Με το που άνοιξε η πόρτα, μπήκε μέσα και τους οδήγησε σε ένα στάβλο, που βρίσκεται περίπου ένα χιλιόμετρο από το σημείο και εκεί υλοποίησε το άρρωστο σχέδιο που είχε στο μυαλό του. Έβαλε στο στόχαστρο αρχικά το μωρό, που είχε βαφτιστεί πριν από ένα μήνα και στην συνέχεια την σύντροφό του. Αμέσως μετά έστρεψε το ίδιο όπλο στον εαυτό του και πάτησε τη σκανδάλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγγενής του δράστη και αυτόχειρα είναι συγκλονιστικά. Μας λέει ότι την ώρα που ο 56χρονος είχε φτάσει στο στάβλο αποφασισμένος να σκοτώσει, πήρε ένα ξάδερφό του και του ζήτησε να πάει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα για να δει με τα μάτια του, αυτό που θα κάνει. Πριν κλείσει το τηλέφωνο άρχισαν να ακούγονται πυροβολισμοί, με τον συγγενή του να πιστεύει αρχικά, πως αυτοί προέρχονταν από κυνηγούς στην περιοχή.

Είχε επιστρέψει στo χωριό της για τη διπλωματική

Η γυναίκα με πατέρα Γερμανό καταγόταν από τη Λεκάνη του Δήμου Νέστου στην Καβάλα, όπου είχε επιστρέψει πριν από έξι χρόνια μετά από πανεπιστημιακές σπουδές για να κάνει διπλωματική εργασία. Εκεί, ζούσε στο σπίτι των παππούδων της στο χωριό και γνώρισε τον κτηνοτρόφο με τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ. Ωστόσο, έκαναν το παιδί που ήταν 10 μηνών.

Το ζευγάρι φέρεται ότι καυγάδιζε συχνά, επειδή ο 56χρονος τη ζήλευε αρκετά.

Πριν από λίγο καιρό χώρισαν και η 31χρονη του είχε ανακοινώσει ότι θα επέστρεφε στη Γερμανία όπου ζει η οικογένειά της, με αποτέλεσμα οι καυγάδες μεταξύ τους να γίνουν καθημερινό φαινόμενο και να προκαλούν σούσουρο στη μικρή κοινωνία του χωριού.

 Η 31χρονη είχε κερδίσει δικαστικά την επιμέλεια του μωρού

Πρόσφατα, η άτυχη γυναίκα είχε κερδίσει δικαστικά την επιμέλεια του μωρού και η απόφαση «θόλωσε» το μυαλό του 56χρονου, που φέρεται ότι αποφάσισε να μην τους αφήσει να φύγουν.

Το πρωί της Παρασκευής, παρέσυρε με διάφορα προσχήματα μητέρα και παιδί σε ένα μαντρί όπου διατηρούσε το κοπάδι του και είχε κρυμμένη την κυνηγετική του καραμπίνα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, κανείς δεν ξέρει τι συζήτησε το πρώην ζευγάρι, όμως ξαφνικά ο 56χρονος σήκωσε το όπλο και πυροβόλησε εν ψυχρώ το άτυχο μωράκι, ενώ στη συνέχεια έκανε το ίδιο και στην 31χρονη! Αμέσως μετά, αυτοπυροβολήθηκε γράφοντας τον επίλογο μιας αδιανόητης οικογενειακής τραγωδίας που έχει “παγώσει” το χωριό.

«Ήταν τρία χρόνια μαζί αλλά καβγάδιζαν συνέχεια»

«Τους τελευταίους δύο μήνες έμεναν σε διαφορετικά σπίτια γιατί διαφωνούσαν για την επιμέλεια του παιδιού. Έχουμε τρελαθεί, αρνούμαι να πιστέψω ότι ο Χαράλαμπος έφτασε σε αυτό το σημείο. Παρά τους τσακωμούς και τους καβγάδες την αγαπούσε τη γυναίκα του και το παιδί του. Ήταν τρία χρόνια μαζί αλλά καβγάδιζαν συνέχεια. Δεν έπρεπε να είχαν κάνει το παιδί γιατί αυτή ήθελε να φύγει και να πάει στη Γερμανία. Ο Χαράλαμπος ήθελε να μεγαλώσει εδώ στην Ελλάδα το παιδί του κι αυτό τους έφερε σε σύγκρουση. Δεν τον είχα ακούσει να την απειλεί ότι θα τη σκοτώσει. Ξέραμε ότι θα την έχανε την επιμέλεια δικαστικώς κι αυτή θα έφευγε με το παιδί. Ήμουν δίπλα του, τον στήριζα αλλά δεν είχα καταλάβει ότι θα τους σκότωνε. Είναι αδιανόητο», λέει στο protothema.gr φίλος του ζευγαριού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα