Αλεξανδρούπολη: Γονείς κατηγορούν τη νονά για αρπαγή του παιδιού τους - Το έχουμε υιοθετήσει, λέει η νονά

Αλεξανδρούπολη: Γονείς κατηγορούν τη νονά για αρπαγή του παιδιού τους - Το έχουμε υιοθετήσει, λέει η νονά

Ένα πρωτάκουστο περιστατικό καλείται να αντιμετωπίσει η Δικαιοσύνη στην Αλεξανδρούπολη. Γονείς που φέρεται πως έδωσαν το παιδί τους για υιοθεσία στη νονά του, τώρα το ζητούν πίσω.

Συγκεκριμένα, οι γονείς του παιδιού υποστηρίζουν πως η νονά εκμεταλλεύτηκε την εμπιστοσύνη τους προς αυτήν όταν της έδωσαν να φροντίζει το παιδί, ενώ η ίδια τους κατηγορεί για παραμέληση και με αφορμή αυτό προσέφυγε στη Δικαιοσύνη και κέρδισε την επιμέλεια του παιδιού.

Η 75χρονη νονά και η 52χρονη κόρη της ισχυρίζονται επίσης πως έχουν την επιμέλεια του παιδιού από το 2006, όταν το παιδί ήταν ενός έτους και όχι τα τελευταία 2 χρόνια όπως ισχυρίζονται οι γονείς.

Οι γονείς κατέθεσαν μήνυση για αρπαγή εις βάρος της νονάς την περασμένη Τετάρτη.

Το «Mega Kαλημέρα» ήρθε σε επικοινωνία με τους γονείς της 7χρονης. Η μητέρα λέει χαρακτηριστικά πως «έχουν κάνει στο παιδί πλύση εγκεφάλου και πάνω που πηγαίναμε Αλεξανδρούπολη δεν μας άφηναν, το παιδί το έκρυβαν από πίσω τους…».

Αποκαλύπτει πως τα άλλα τέσσερα παιδιά αναζητούν την αδερφή τους, και πως η ίδια δεν έχει χαρτιά υιοθεσίας. Αναφέρει πως η νονά πήρε την επιμέλεια με τη δικαιολογία πως η ίδια έχει ψυχολογικά και ο άντρας της είναι βίαιος.

Η δικηγόρος της νονάς αναφέρει πως η πελάτισσά της έχει την επιμέλεια της 7χρονης, εφτά ολόκληρα χρόνια και σημειώνει πως το παιδί έχει στιγματιστεί. «Υπάρχει αμετάκλητο απαλλακτικό βούλευμα για την πελάτισσά μου αναφορικά με το αδίκημα της αρπαγής. Δεν υπάρχει κανενός είδους αρπαγή» συμπλήρωσε η δικηγόρος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα