Άγρια συμπλοκή με τσεκούρια στη Λαμία

Άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο οικογενειών από την Αλβανία έλαβε χώρα στη Φθιώτιδα. Συνολικά δέκα άτομα συνεπλάκησαν με τσεκούρια, ξύλα και μαχαίρια σε μια πρωτοφανή συμπλοκλή!

Σύμφωνα με lamiareport, όλα ξεκίνησαν όταν μία γυναίκα πήγε στο σπίτι της άλλης οικογένειας για να ζητήσει το «λόγο» για κάποιο θέμα.

Αρχικά την εξύβρισαν αλλά, καθώς η ίδια επέμενε, ξεκίνησαν να την σπρώχνουν με αποτέλεσμα όταν λίγο μετά έφθασε και η υπόλοιπη οικογένεια της γυναίκας, να μετατραπεί η γειτονία σε πεδίο μάχης.

Οι εμπλεκόμενοι χτυπούσαν με πρωτόγνωρο μένος ο ένας τον άλλο και χρησιμοποιούσαν ό,τι έβρισκαν μπροστά τους: ξύλα, πέτρες, μαχαίρια, ακόμη και τσεκούρια τα οποία είχαν φέρει κάποιοι μαζί τους.

Η άγρια συμπλοκή που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια των σοκαρισμένων γειτόνων είχε ως αποτέλεσμα να οδηγηθούν στο νοσοκομείο 5 τραυματίες, (4 άνδρες και μια γυναίκα), εκ των οποίων οι 3 είναι σοβαρά με χτυπήματα στο κεφάλι.

Επιπλέον, 3 άτομα οδηγήθηκαν στα κρατητήρια ενώ αναζητούνται και άλλοι 2, που εξαφανίστηκαν μετά την συμπλοκή για να αποφύγουν τη σύλληψη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Star.gr
Σχολιάστε το άρθρο: