Θα τα βρούμε στα δικαστήρια: H αντίδραση του Κιμούλη μετά από δηλώσεις Δούκα και Χρυσικού

Θα τα βρούμε στα δικαστήρια: H αντίδραση του Κιμούλη μετά από δηλώσεις Δούκα και Χρυσικού

Στα όσα δήλωσαν για τον Γιώργο Κιμούλη η Ζέτα Δούκα και η Δώρα Χρυσικού και τις αγωγές που έχει καταθέσει σε βάρος τους ο σκηνοθέτης ύψους πολλών χιλιάδων ευρώ απαντά για πρώτη φορά συνήγορος του, Βασίλης Καπερνάρος.

Ο δικηγόρος του Γιώργου Κιμούλη, Βασίλης Καπερνάρος απάντησε στα όσα δήλωσαν πρόσφατα η Ζέτα Δούκα και η Δώρα Χρυσικού σε τηλεοπτικές εκπομπές για τις αγωγές κατά τους από τον σκηνοθέτη λέγοντας «θα τα βρούμε στα δικαστήρια».


Ειδικότερα, οι δύο ηθοποιοί κατά τη διάρκεια συνεντεύξεών τους εστίασαν στη δικαστική διαμάχη με τον σκηνοθέτη επισημαίνοντας πως του ζητά ποσά «υπέρογκα».

«Εμείς εμμένουμε διότι πρώτοι προσφύγαμε στο δικαστήριο. Δεν προσφύγαμε σε τηλεοπτική εκπομπή, διότι δε θεωρούμε ότι βρίσκει κάποιος το δίκιο του στις τηλεοπτικές εκπομπές. Δικαίωμά του να το θεωρούνε. Ο καθένας το πόσο ανάλογα πως κρίνει αυτός» υπογράμμισε ο συνήγορος του Γιώργου Κιμούλη ο Βασίλης Καπερνάρος.

«Δεν περιμένει συγνώμη γιατί η ίδια γνωρίζει ότι δεν υπάρχει λόγος. Αδιαφορώ για τα υπόλοιπα, θα τα πούμε στα δικαστήρια. Αυτά που λέει είναι η δική της αλήθεια. Φυσικά και δεν εννοεί την πραγματική αλήθεια για αυτό λέω ότι θα τα βρούμε στα δικαστήρια» πρόσθεσε μιλώντας για τη Ζέτα Δούκα ο δικηγόρος του σκηνοθέτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO