Στο Δρομοκαϊτειο ο Πάνος Αργιανίδης: Ποιος ο λόγος που τα έσπασε όλα στα ΕΛΤΑ;

Στο Δρομοκαϊτειο ο Πάνος Αργιανίδης: Ποιος ο λόγος που τα έσπασε όλα στα ΕΛΤΑ;

Στο δωμάτιο επειγόντων περιστατικών στο Δρομοκαΐτειο νοσηλεύεται από χτες το μεσημέρι ο πρώην παίκτης του Survivor, Πάνος Αργιανίδης.
Λαμβάνει την ενδεδειγμένη φαρμακευτική αγωγή και από την πρώτη στιγμή εισαγωγής του είναι συνεργάσιμος με τους γιατρούς.

«Συνομίλησε με τους γιατρούς και οι γιατροί διαπίστωσαν ότι πάσχει από ψυχική νόσο και εισήχθη σε τμήμα οξέων περιστατικών του Δρομοκαϊτείου. Σήμερα είναι καλά στην υγεία του, συνεργάζεται με τους γιατρούς και παίρνει την ενδεδειγμένη αγωγή για να γίνει καλά και να πάει σπίτι του», δήλωσε ο Μιχάλης Γιάννακος, Πρόεδρος εργαζομένων Δρομοκαΐτειου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του LIVE NEWS, ο 40χρονος ισχυρίστηκε στους γιατρούς που τον εξέτασαν πως ο λόγος που τον οδήγησε στην έξαλλη κατάσταση για 12 και πλέον ώρες ήταν το στρες και η παρατεταμένη πίεση στη δουλειά.

«Ο άνθρωπος αυτός επικαλούνταν προβλήματα με τη δουλειά του και όχι με το συγγενικό του περιβάλλον, που όπως φαίνεται υπάρχει ένα δέσιμο και αγάπη», συμπλήρωσε ο Πρόεδρος εργαζομένων Δρομοκαΐτειου.

Ο αδελφός του 40χρονου, αλλά και ο ιερέας πατέρας του, είναι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του. Και οι δύο προσπαθούσαν από την πρώτη στιγμή να συνεννοηθούν μαζί του και να τον πείσουν τελικά να ζητήσει ιατρική βοήθεια.

«Ο ασθενής προσήλθε χτες το μεσημέρι με τον πατέρα του, που είναι ιερέας, και με τον αδελφό του, στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Δρομοκαϊτείου. Ήταν συνεργάσιμοι και πολύ ευγενικοί και οι τρεις. Είναι ταραγμένοι αλλά είναι πάρα πολύ ευγενικοί και συνεργάσιμοι άνθρωποι. Μακάρι όλοι οι συγγενείς- συνοδοί των ασθενών έτσι», σημείωσε ο κος Γιαννάκος.

Τα έσπασε όλα στις τουαλέτες των ΕΛΤΑ
Αυτή είναι η εικόνα που αντίκρυσαν οι αστυνομικοί χτες όταν έσπασαν την πόρτα της τουαλέτας των ΕΛΤΑ Κρυονερίου όπου ο πρώην παίκτης του Survivor τα έκανε άνω- κάτω σε ένα επεισοδιακό βράδυ που πέρασε κλειδωμένος και σε κατάσταση αμόκ.

Τα πάντα έχουν ξηλωθεί… Πλακάκια, μηχανήματα, λεκάνες. Εμβρόντητοι έμειναν οι άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ όταν είδαν πως ο πρώην παίκτης ριάλιτι είχε κατορθώσει να ξηλώσει μέχρι και την ψευδοροφή.

«Δεν ξέρω τι έχει συμβεί αυτή την στιγμή, δεν μπορώ να πάρω θέση, εγώ αυτό που ξέρω σίγουρα για τον άνθρωπο που έχω συναναστραφεί είναι ότι όντως είναι ένας ιδιαίτερος άνθρωπος, είναι ένα καλός άνθρωπος με απίστευτο χιούμορ και ευγενέστατος. Δεν μπορώ να γνωρίζω τι συνέβη και ήρθε σε αυτή την κατάσταση αλλά έχει πολλούς ανθρώπους δίπλα του και αν είναι από εξωγενείς παράγοντες ελπίζω να το αντιληφθεί άμεσα και να πάνε όλα καλά», δήλωσε η Ελένη Δάρρα, πρώην παίκτρια Survivor.

«Εύχομαι να γίνει καλά το παιδί και να πάνε όλα καλά», δήλωσε ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του ριάλιτι Γιώργος Χρανιώτης.

Ποιος ήταν ο μάνατζερ ράγκμπι
Ο Πάνος Αργιανίδης ήταν από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν αλλά και δίχασαν στο πρώτο survivor το 2017 ενώ από την πρώτη στιγμή απασχόλησε τα social media, με αφορμή την επαγγελματική του ιδιότητα, μιας και δήλωνε «μάνατζερ ράγκμπι».

«Ο Πάνος λόγω του παιχνιδιού επειδή ο κόσμος δεν αντιλαμβάνεται πάντα ότι ένα παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι δεν ξέρω τι αντιμετώπισε. Ξέρω εν μέρει ότι ο κόσμος, γιατί το είδαμε όλοι δείχνει ένα παραπάνω πάθος και του είναι δύσκολο να διακρίνει την αλήθεια και την προσωπικότητα ενός ανθρώπου σε σχέση με την προσωπικότητα που βγαίνει μέσα από το μοντάζ και μέσα από ένα reality και δεν ξέρω πώς το έχει διαχειριστεί όλος ο κόσμος στους προσωπικούς του λογαριασμούς γιατί όλοι είμαστε ευάλωτοι πλέον μέσω των social», συμπλήρωσε η Ελένη Δάρρα.

Τα προβλήματα στη ζωή του ξεκίνησαν –όπως όλα δείχνουν- όταν έσβησαν τα φώτα του Survivor. Η απότομη έκθεση στη δημοσιότητα αλλά και η απομόνωση στα χρόνια του κορωνοϊού τον είχαν επηρεάσει ψυχολογικά, όπως ο ίδιος έχει παραδεχτεί κατά καιρούς.

«Ο κόσμος με τον covid πέρασε ένα μικρό survivor. Ήταν επιλογή μου να χαθώ από τη δημοσιότητα ίσως γιατί ήταν αρνητική δημοφιλία για εμένα. Και ο χώρος της τηλεόρασης δεν είναι τόσο αληθινός», είχε δηλώσει στο παρελθόν ο Πάνος Αργιανίδης.

Η πρώτη τηλεοπτική εμφάνιση του 40χρονου πάντως, ήταν ως παίκτης σε γνωστό τηλεπαιχνίδι.

Μετά ακολούθησε το ριάλιτι επιβίωσης, που απογείωσε την αναγνωρισιμότητά του. Την επόμενη πενταετία εργάστηκε ως γυμναστής, έκανε ένα πέρασμα από σχολή δημοσιογραφίας ενώ τα τελευταία χρόνια εργαζόταν ως φύλακασ στα ΕΛΤΑ Κρυονερίου.

Η μάχη του με τον καρκίνο
Μόνο οι γονείς και τα αδέλφια του γνώριζαν για τη μεγάλη μάχη που έδινε με τον καρκίνο, με τον ίδιο να μιλά για πρώτη φορά δημοσίως για το θέμα μετά την αποχώρηση του από το παιχνίδι.

«Η πίστη μου στον Θεό και ο τρόπος που με μεγάλωσαν οι γονείς μου δεν μου αφήσαν περιθώριο να δικαιολογούμαι και να λέω γιατί…γιατί πρέπει να είμαι δυνατός. Σκέφτεσαι ότι μπορεί αυτό να σε σκοτώσει κάποια στιγμή και δεν σκέφτεσαι εσένα αλλά πως θα το διαχειριστούν οι δικοί σου», είχε πει ο πρώην παίκτης του Survivor.

Η βαθιά πίστη του στο Θεό προέρχεται τόσο από την μητέρα του που είναι κατηχήτρια όσο και από τον ιερέα πατέρα του, ο οποίος στο παρελθόν είχε μιλήσει για τη συμμετοχή του γιου του στο ριάλιτι επιβίωσης.

«Στην αρχή είχα τις αντιρρήσεις μου αλλά μετά είδα ότι το ήθελε πολύ και έδωσε την ευχή μου. Ήθελα να το χαρεί. Να το ζήσει, να ζήσει την εμπειρία», δήλωσε ο πατέρας του.

Η καλή, σε γενικές γραμμές, κλινική του εικόνα επιτρέπει στους γιατρούς να είναι αισιόδοξοι ενώ αναμένεται να λάβει εξιτήριο σε μερικές μέρες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα