Δολοφονία 52χρονου πατέρα: Υποψίες για άτομο του ευρύτερου κύκλου του πίσω από το έγκλημα

Δολοφονία 52χρονου πατέρα: Υποψίες για άτομο του ευρύτερου κύκλου του πίσω από το έγκλημα

Από απόσταση δέκα μέτρων πυροβολήθηκε ο 52χρονος πατέρας των δύο παιδιών στον οποίο οι δράστες έστησαν καρτέρι και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ το πρωί, έξω από την επιχείρηση μαρμάρου, όπου εργαζόταν, στην Καβάλα.


Σύμφωνα με πληροφορίες, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ έχουν ξεκινήσει τις έρευνες για την εύρεση των δραστών σε άτομα του ευρύτερου κύκλου γνωριμιών του 52χρονου. Και αυτό, γιατί δεν αποκλείουν το γεγονός πίσω από το έγκλημα να κρύβεται κάποιο γνωστό άτομο, με το οποίο να είχε προσωπικές διαφορές ο πατέρας των δύο παιδιών που πυροβολήθηκε.

Ωστόσο, προς το παρόν, αποκλείουν την περίπτωση κάποιοι ποινικοί να θέλησαν να σκοτώσουν τον 52χρονο, καθώς αν συνέβαινε κάτι τέτοιο οι δράστες θα χρησιμοποιούσαν πιστόλι ή όπλο με βολίδες και όχι ένα κυνηγητικό όπλο με σκάγια.

Χθες το βράδυ μέχρι τις 23:00μ.μ. το θύμα ήταν με τον ξάδελφο του κ. Καθάργιου, που μίλησε στο Live News, και δεν έδειχνε το θύμα να τον απασχολεί κάτι.

Μάλιστα ο 52χρονος είχε πάει να κάνει μία προετοιμασία με τον φίλο του, καθώς θα ξεκινούσε η κυνηγετική περίοδος, ακολούθησαν κάποιες μπύρες στο καφενείο και μετά ο 52χρονος κατευθύνθηκε στο σπίτι του.

Ο φίλος του θύματος ήταν κατηγορηματικός ότι δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα στην ζωή του θύματος και τονίζει ότι δεν υπάρχει κάτι που να το γνωρίζαμε. Ήταν ένας απίστευτα καλός οικογενειάρχης, μάλιστα ο γιος του σπούδασε Ιατρική για να να βοηθήσει την μαμά του, που έχει σκλήρυνση κατά πλάκας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα