Ατύχημα λούνα παρκ: Tους είχαν ενημερώσει ότι είναι χαλασμένο

Ατύχημα λούνα παρκ: Tους είχαν ενημερώσει ότι είναι χαλασμένο

Ο Βασίλης Καπερνάρος, δικηγόρος των τραυματιών, αποκάλυψε για το ατύχημα: «Όταν μπαίνει η Αστυνομία και βάζει κορδέλα κανείς μα κανείς δεν πρέπει να μπαίνει, τελεία και παύλα. Η εταιρία ΤUV Hellas με την σύμφωνη γνώμη της εταιρίας του λούνα παρκ πέρασαν μέσα. Η TYV Hellas με δελτίο τύπου ανέφερε ότι οι ίδια η εταιρία είναι υπεύθυνη της επιθεώρησης για τα παιχνίδια. Για το συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε έλεγχος τον Νοέμβριο του 2021 και μετά ξανά τον Ιουνίο του 2022, γιατί δεν περίμενα ένα χρόνο, αφού είναι ετήσιος ο έλεγχος που γίνεται εκ μέρους της εταιρείας.»

Επιπλέον ο κος Καπερνάρος ανέφερε ότι έχει έρθει σε επαφές με ανθρώπους που πιστοποιούν ότι σε παρελθόντα χρόνο επιθυμούσαν να μπουν σε αυτό το παιχνίδι και τους είχαν ενημερώσει ότι είναι χαλασμένο, επιπλέον έχει και μάρτυρες που πιστοποιούν ότι το λούνα παρκ προχωρούσε στην πώληση βιντεοληπτικού υλικού που κατέγραφε την εμπειρία όσων έμπαιναν, με κόστος 15 ευρώ.

Υπενθυμίζεται ότι χθες ο κ. Καπερνάρος ανέφερε στο LIVE NEWS ότι έχει βάσιμες πληροφορίες ότι το επίμαχο υλικό υπάρχει περίπτωση να έχει καταστραφεί και ενημέρωσε ότι αυτή την στιγμή η έρευνα είναι σε φάση διορισμού πραγματογνώμονα, μπορεί ακόμα να διοριστούν και δύο πραγματογνώμονες  για να αρχίσει η έρευνα.

Από την άλλη ο κ. Δημητρακόπουλος, δικηγόρος του λούνα παρκ υποστήριξε: «Η πραγματικότητα είναι ότι ο εισαγγελέας έδωσε εντολή στις 15:00 να σφραγιστεί ο χώρος, συνεπώς κανένας αστυνομικός δεν εξαπατήθηκε εκείνη την ώρα. Δεν υπήρχε ούτε κορδέλα ούτε αστυνομικός. Δεν ήταν σφραγισμένο το παιχνίδι όταν πήγε η TUV Hellas.»

Ο κ. Δημητρακόπουλος μιλώντας στο Live News ξεκαθάρισε ότι δεν έγινε καμία παρέμβαση από την εταιρεία για να καλυφθούν οι ζημιές στο λούνα παρκ και ανέφερε κατηγορηματικά ότι με την ολοκλήρωση της έρευνας θα αποδειχθεί ότι κανείς δεν παρενέβη στο μηχάνημα.

Η απάντηση στο τι συνέβη πραγματικά θα υπάρξει κατόπιν της έρευνας που θα γίνει από τους εμπειρογνώμονες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα