Ήπειρος: Συνελήφθη αντιδήμαρχος για την κακοποίηση γαϊδουριού στη Ζίτσα

Ήπειρος: Συνελήφθη αντιδήμαρχος για την κακοποίηση γαϊδουριού στη Ζίτσα

Αδιανόητη βαρβαρότητα στα Γιάννενα. Ένας ηλικιωμένος βασάνισε ένα γαϊδουράκι.

Συνελήφθη πριν από λίγο, ο 63χρονος ο οποίος φέρεται να κακοποίησε το γαϊδούρι του, καθώς το είχε δεμένο και το έσερνε από την καρότσα του αγροτικού του αυτοκινήτου, σύμφωνα με μαρτυρίες των κατοίκων στο Γραμμένο Ιωαννίνων στην Ήπειρο.

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν τον άνδρα που είναι αντιδήμαρχος του Δήμου Ζίτσας, στο σπίτι του και τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής, όπως αναφέρει το epirusgate.

Σε εξέλιξη βρίσκεται προανάκριση για την υπόθεση, ωστόσο, ο ίδιος υποστηρίζει ότι ήταν ατύχημα και δεν είχε κακές προθέσεις για το ζώο του.

Σύμφωνα με το epiruspost.gr στην περιοχή των Γραμμενοχωρίων ο οδηγός αγροτικού οχήματος έσερνε ένα γαϊδουράκι για πολλά μέτρα σε κεντρικό δρόμο του χωριού, με τους κατοίκους να αναστατώνονται βλέποντας τα αίματα που έτρεχαν από το άτυχο ζώο. 

Τον σταμάτησαν οι κάτοικοι
Ο οδηγός σταμάτησε μονάχα όταν δέχθηκε τις φωνές από τους κατοίκους. Το γαϊδουράκι είχε γεμίσει πληγές και αφέθηκε στην άκρη του δρόμου ενώ ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι το παρέσερνε.

Μιλώντας στην ΕΡΤ, ο 63χρονος τόνισε πως «ο γάιδαρος είναι μια χαρά δεν έπαθε τίποτα και απομακρύνθηκε σε παρακείμενο κτήμα».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα