Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: O πατέρας ήταν σχετικά ψύχραιμος και ήρεμος λέει ο ψαροντουφεκάς

Πνιγμός 6χρονης στην Κόρινθο: O πατέρας ήταν σχετικά ψύχραιμος και ήρεμος λέει ο ψαροντουφεκάς

Απαντήσεις σχετικά με τις συνθήκες πνιγμού της 6χρονης μπροστά στα μάτια του πατέρα της στην Κόρινθο συνεχίζουν να αναζητούν οι αρχές. 
Την ίδια στιγμή που ο 42χρονος πατέρας αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, αρκετά ερωτήματα παραμένουν και ζητούν απαντήσεις.

Σε νέα τηλεοπτική του εμφάνιση, αυτήν την φορά στην ΕΡΤ, ο ψαρουντουφεκάς που βρήκε το κοριτσάκι ανέφερε ότι ο πατέρας όταν επέστρεψε ήταν «απλά ψύχραιμος, σχετικά ήρεμος και ψύχραιμος».

Παράλληλα τόνισε ότι ρωτούσε τον αστυνομικό, «πες μου, το παιδί μου είναι ζωντανό…». Επιπλέον ο αυτόπτης μάρτυρας εξέφρασε την απορία του γιατί ενώ ο πατέρας με την κόρη του είχαν φάει σε ένα μαγαζί που ήταν κοντά σε οργανωμένες παραλίες, τελικά αποφάσισε να οδηγήσει 6-7 χιλιόμετρα και να πάει σε μια απομακρυσμένη παραλία, όπου εκείνη την ώρα δεν υπήρχε κανείς και καταλήξανε σε μία παραλία που ήταν απομονωμένη.

«Μου γλίστρησε το παιδί από τα χέρια» 
Υπενθυμίζεται ότι ο 42χρονος πατέρας κατέθεσε πως το πρωί της περασμένης Δευτέρας (22/8) πήγε με την κόρη του στην παραλία του Καλαμακίου Κορινθίας και κατευθύνθηκαν σε εστιατόριο της περιοχής.

 
Όπως περιγράφει μέσα στο απολογητικό του υπόμνημα, άρεσε στην κόρη του να μπαίνουν μαζί σε μια βάρκα για να ζωγραφίσει, και αυτό του ζήτησε να κάνουν και εκείνη τη μέρα.

Όταν, ο 42χρονος προσπάθησε να τη σηκώσει για να τη βάλει μέσα στην βάρκα όμως όπως είπε, η μικρή γλίστρησε από τα χέρια του και από το σωσίβιο και άρχισε να βυθίζεται μπροστά στα μάτια του. Δεν βούτηξε για να την σώσει γιατί όπως αναφέρει υποφέρει από άσθμα και δεν θα είχε αναπνοή. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα