Απατεώνας από τη χλιδή στη φυλακή: Το 2011 ήθελε να αγοράσει μεγάλη ομάδα

Απατεώνας από τη χλιδή στη φυλακή: Το 2011 ήθελε να αγοράσει μεγάλη ομάδα

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 57χρονος που συνελήφθη σε πολυτελές σπίτι στη Γλυφάδα μετά από καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του για υπεξαιρέσεις και απάτες

Ο 57χρονος, ο οποίος πήρε το δρόμο για τις φυλακές Λάρισας, είχε κατά το παρελθόν (το έτος 2011) εκδηλώσει ενδιαφέρον για να… επενδύσει σε δύο ποδοσφαιρικές ομάδες της Super League. Σε βάρος του εκκρεμούσαν τρεις καταδικαστικές αποφάσεις του Α’ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για υπεξαιρέσεις.

Αναλυτικότερα ο 57χρονος, πριν από περίπου μία δεκαετία, επιχείρησε να εμφανιστεί και ως υποψήφιος επενδυτής στο ποδόσφαιρο και τελικά βρέθηκε με χειροπέδες από τους αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής. Ο 57χρονος, με γνώσεις περί τα χρηματοοικονομικά, έχει καταδικαστεί για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης αντικειμένων ιδιαίτερα μεγάλης αξίας και της απάτης σε βάρος τρίτων προσώπων.

Συνολικά σε βάρος του συλληφθέντα εκκρεμούσε ποινή κάθειρξης δεκαοκτώ 18 ετών, ενώ από τις παράνομες δραστηριότητές του αποκόμισε περιουσιακό όφελος άνω των 240.000 ευρώ. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα, που διέταξε τον εγκλεισμό του στις φυλακές Λάρισας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα