Περιστέρι - μητέρα 17χρονης Νικολέτας: Την σκότωσε γιατί του ζήτησε να χωρίσουν

Περιστέρι - μητέρα 17χρονης Νικολέτας: Την σκότωσε γιατί του ζήτησε να χωρίσουν

Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει.  Δεν ήθελε άλλο...

  Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στην δουλειά και γιατί δεν απαντούσε.

Η Νικολέτα δέχονταν απειλές από τον Πακιστανό σύντροφο της  και πριν από λίγες μέρες του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός την σκότωσε υποστηρίζει η μητέρα της άτυχης 17χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη στο Περιστέρι.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η μητέρα της Νικολέτας ανέφερε ότι «Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει.  Δεν ήθελε άλλο». Συνεχίζοντας δεν κρύβει την οργή της  τονίζοντας: «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

Όσον αφορά την ώρα της δολοφονίας αποκαλύπτει: «Εγώ ήμουν στην δουλειά, δουλεύαμε μαζί.  Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στην δουλειά και γιατί δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για την δουλειά την είδα. Κοιμόνταν. Εγώ έφυγα στις 4 η ώρα το μεσημέρι. Μετά τις 5 έγινε ότι έγινε».

 Σύμφωνα με πληροφορίες, δεκάδες απειλητικά μηνύματα φέρεται να είχε δεχτεί στο κινητό τηλέφωνό της η 17χρονη Νικολέτα από τον 21χρονο σύντροφό της, βασικό ύποπτο για την άγρια δολοφονία της.

Αυτό προκύπτει από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου του άτυχου κοριτσιού που έκαναν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, ενώ αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Τα μηνύματα έχουν αποσταλεί τις τελευταίες ημέρες πριν από τη δολοφονία της και άρχισαν όταν η Νικολέτα του ζήτησε να διακόψουν τη σχέση τους και να της δώσει τα κλειδιά του σπιτιού της.

Τότε ο 22χρονος φαίνεται να έγινε απειλητικός και επιθετικός εναντίον της, αρνούμενος επίμονα να δοθεί τέλος στη σχέση τους και να της παραδώσει τα κλειδιά. Ίδιες είναι οι αναφορές συγγενικών και φιλικών προσώπων της 17χρονης, που καταθέτουν ότι υπήρχαν εντάσεις και διαφωνίες τις τελευταίες ημέρες ανάμεσά τους.

Περιστέρι: Η ιστορία της Νικολέτας συγκλονίζει - Ο βιασμός στα 11, το bullying, η άγρια δολοφονία

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO