Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Προφυλακίστηκε ο 60χρονος δράστης - Τι ισχυρίστηκε

Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: Προφυλακίστηκε ο 60χρονος δράστης - Τι ισχυρίστηκε

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 60χρονος δράστης του άγριου φονικού με θύμα την 56χρονη, που σημειώθηκε την περασμένη Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, ο 60χρονος έφθασε στα Δικαστήρια παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης και φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο.
 
Στην απολογία του ο 60χρονος ισχυρίστηκε ότι η 56χρονη του επιτέθηκε πρώτη φραστικά και μάλιστα του πέταξε ένα πιάτο. Εκείνος, όπως υποστήριξε, θόλωσε και προχώρησε στην αποτρόπαια πράξη του. «Θόλωσα. Δεν ξέρω τι έκανα», φέρεται να είπε συγκεκριμένα. Επιπλέον ανέφερε πως μετά το γάμο του παιδιού τους, η 56χρονη έφυγε από το σπίτι και επέστρεψε μετά από 16 ημέρες. Την ίδια ώρα τόνισε ότι δεν σκέφτηκε ποτέ να της κάνει κακό και ευχήθηκε να ήταν αυτός στη θέση της.

Μετά την απολογία του κρίθηκε προφυλακιστέος με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα και θα οδηγηθεί στις φυλακές Αγυιάς.

Τρία φονικά τραύματα δέχθηκε το θύμα στο λαιμό

Σύμφωνα πληροφορίες του cretapost, από τα στοιχεία που προκύπτουν από την νεκροψία νεκροτομή, ο θάνατος της άτυχης γυναίκας επήλθε από τρεις μαχαιριές που δέχθηκε στο λαιμό. Η γυναίκα φέρει επίσης τραύματα στα άκρα, στην προσπάθεια της να προστατευθεί καθώς και μαχαιριές στην πλάτη.

Λίγες ημέρες πριν, δράστης και θύμα είχαν παντρέψει το ένα από τα τρία παιδιά τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα