Διαρρήκτης εισβάλλει σε σπίτι μιλώντας στο κινητό και με ακάλυπτο πρόσωπο

Bίντεο από 2 θρασύτατες ληστείες όπου στην πρώτη περίπτωση o δράστης εισβάλλει σε σπίτι στο Μαρούσι με ακάλυπτο το πρόσωπο του και μιλώντας αμέριμνος στο κινητό. Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» αναφέροντας πως o διαρρήκτης άρπαξε ότι βρήκε ακόμα και τις ζώνες των παντελονιών του. Στη δεύτερη περίπτωση στο Βύρωνα κακοποιός προσπαθεί να αρπάξει χρυσαφικά γυναίκας μέσα από το αυτοκίνητο.

Είναι λίγο μετά τις 11 το πρωί στο Μαρούσι Αττικής. O ιδιοκτήτης λείπει και εκεί βρίσκει την ευκαιρία ανενόχλητος ο θρασύτατος ληστής και χωρίς να καλύψει τα χαρακτηριστικά του να κάνει φύλλο και φτερό το διαμέρισμα. Ήρεμος και μιλώντας στο κινητό τριγυρίζει σε όλο το σπίτι … φεύγει μέσα σε πέντε λεπτά παίρνοντας ένα ποδήλατο – χρήματα και όλες τις ζώνες του ιδιοκτήτη .

Ο κύριος Χρήστος μίλα στην εκπομπή «Κοινωνία ώρα Μega» και δίνει την δική του εξήγηση για τον χαλαρό ληστή.

«Εγώ την ομιλία στο τηλέφωνο την εξηγώ με δύο λόγους ή κάποιος τσιλιαδόρος κάτω με τον όποιον είναι μόνιμα σε επικοινωνία για λόγους δίκης του ασφάλειας ή το χειρότερο που δεν θα ήθελα να δώσω και πολλές πιθανότητες να είναι κάποιος γνωστός που του δίνει οδηγίες που να πάει να ψάξει».

«Δυστυχώς υπάρχει καθεστώς ατιμωρησίας διότι το ισχύον ποινικό σύστημα δεν καλύπτει ,αυτοί οι άνθρωποι τουλάχιστον να πάνε σαν υπότροποι όταν το έχουν κάνει πολλές φορές» δήλωσε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ, Σταύρος Μπαλάσκας.

Με την εγκληματικότητα στα ύψη η μια ληστεία διαδέχεται την άλλη.

Στο Βύρωνα κάμερα ασφαλείας καταγράφει τρία άτομα να μπαίνουν στο αυτοκίνητό τους . Η συνοδηγός ανοίγει το παράθυρο και εκείνη την στιγμή βρίσκει την ευκαιρία να δράση ο κακοποιός. Απλώνει το χέρι του και τις πιάνει τα χρυσαφικά από το λαιμό και αρχίζει να την τραβάει.  Από το πίσω κάθισμα το δεύτερο άτομο προσπαθεί να ανοίξει την πόρτα αλλά ο ληστής την έχει μπλοκάρει με το γόνατό του. Δεν υπολόγισε τον οδηγό που τον πήρε στον κυνήγι.

Πηγή: megatv.com

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα